Συνεδρίαση στον ΟΦΗ με... φόντο το τελικό βήμα με Παπαδόπουλο

Ποδόσφαιρο
Συνεδρίαση στον ΟΦΗ με... φόντο το τελικό βήμα με Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς φαίνεται πως έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ και όπως ήδη είναι γνωστό, πρώτο μέλημα της διοίκησης δεν είναι άλλο από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας προκειμένου να «κλείσει» οριστικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του ρεπορτάζ, η πλευρά του Παπαδόπουλου μ’ αυτή του ΟΦΗ και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Αλετρά και Καζανάκη, έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο ραντεβού πάνω σ΄ αυτό το επίπεδο, χωρίς όμως να υπάρξει μέχρι στιγμής κάτι οριστικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο ενδέχεται να κλείσει το θέμα με θετικό πρόσημο, καθώς οι προϋποθέσεις που θέτει σε όλους τους τομείς του Νίκου Παπαδόπουλου έχουν βολιδοσκοπήθει, και οι δύο άνδρες της ομάδας του Ηρακλείου θα παρουσιάσουν στα υπόλοιπα μέλη τα δεδομένα μιας τέτοιας προοπτικής.

Ο έμπειρος τεχνικός φαντάζει ως πυλώνας αυτής της ομάδας, κάτι το οποίο δείχνουν και οι κινήσεις των ιθυνόντων της ομάδας, οι οποίοι μη θέλοντας να χάσουν χρόνο, επιθυμούν άμεσα να κλείσουν θετικά αυτό το μέτωπο προκειμένου να τρέξουν και τα υπόλοιπα που παραμένουν ανοιχτά…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News