Και τώρα το πρωτάθλημα λένε στον ΟΦΗ...με τη θέα του "Γεντί Κουλέ" από ψηλά...

ΟΦΗ
Και τώρα το πρωτάθλημα λένε στον ΟΦΗ...με τη θέα του "Γεντί Κουλέ" από ψηλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους παίκτες του ΟΦΗ...

Με ένα βασικό και άμεσο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο στόχος είναι οι τρείς νίκες στα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ με Απόλλωνα Λάρισας (μέσα), ΑΕ Καραισκάκης (έξω) και Σπάρτη (μέσα).

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Γεντί Κουλέ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος θα εκτίσει στο παιχνίδι αυτό τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του (7 κίτρινες κάρτες), ενώ επιστρέφει ο Μάνος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα δεί τις υποθέσεις των Κοιλιάρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις (τράβηγμα) στη γάμπα, από το παιχνίδι στην Καλαμαριά (έγινε αναγκαστική αλλαγή) και του Λεάλ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αυχένα.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες, με εξαίρεση τους γνωστούς τραυματίες Μονιάκη, Οικονόμου, Δερμιτζάκη, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Εντωμεταξύ για λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο φίλος της ομάδας, φωτογράφος και εικονολήπτης Πέτρος Ανδρουλάκης έφτιαξε ένα βίντεο με πανοραμική θέα του γηπέδου από το παιχνίδι με τον Άρη (μέσω drone).

Το VIDEO ανέβασε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube, στον λογαριασμό της στο Facebook και μπορείτε να το παρακολουθήσετε:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News