ΟΦΗ

«Ευγένιε, η ομάδα είναι σου και πάλι εκεί που αξίζει»

Τα «παιδιά» του Γκέραρντ έστειλαν ένα συγκινητικό και ξεχωριστό «μήνυμα» για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται στις «διδαχές» του αείμνηστου Ολλανδού για υψηλές βλέψεις, ενώ ειδική μνεία γίνεται στους Νίκο Παπαδόπουλο και Παύλο Αδάμο.

Αναλυτικά: «Ευγένιε... Μας είχες μάθει να κοιτάμε ψηλά. Μόνο ψηλά και να καμαρώνουμε για το δημιούργημά σου, το οποίο έκανε γνωστό το όνομα του ΟΦΗ και φυσικά την Κρήτη σε όλο τον πλανήτη.

Ευγένιε, εδώ και λίγα 24ωρα η ομάδα μας, η ομάδα σου, βρίσκεται και πάλι στη μοναδική κατηγορία που αξίζει να αγωνίζεται. Με στόχο να τιμήσει για μια ακόμα φορά αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους που δεν έφυγαν ποτέ από κοντά της.

Εμείς, τα παιδιά σου, αισθανόμαστε περήφανοι για την επιστροφή του ΟΦΗ μας στη Super League και είμαστε διπλά χαρούμενοι επειδή δύο από εμάς, ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Παύλος Αδάμος, αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Είναι άξιοι συνεχιστές του έργου σου και πλέον όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ξαναδούμε τον ΟΦΗ μας να πρωταγωνιστεί.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος! Ανυπομονούμε να ξαναδούμε την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και να πανηγυρίσουμε νίκες μέσα στο Γεντί Κουλέ».

Σχόλια