ΟΦΗ

Φωταγωγείται η Λότζια για την άνοδο του ΟΦΗ

Μία σημαντική ημέρα για τον ΟΦΗ και τον κόσμο της Κρήτης είναι η σημερινή, με την μαθηματική εξασφάλιση της επιστροφής της ομάδας του Ηρακλείου στη μεγάλη κατηγορία, την Σούπερ Λίγκα, εκεί όπου είναι και η θέση της!

Ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της επιτυχίας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η Λότζια.

«Η φετινή χρονιά, παρότι ολοκληρώνεται με χαμόγελα, ήταν , όπως όλοι γνωρίζουμε, πολύ δύσκολη για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Κι αυτό καθιστά την επιτυχία της ανόδου ακόμα μεγαλύτερη. Μέσα από τα πολλά προβλήματα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και ο κόσμος του ΟΦΗ συσπειρώθηκαν, έγιναν μια οικογένεια και όλοι μαζί κατάφεραν να φέρουν και πάλι τον σύλλογο στη φυσική του θέση, στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δίνοντας με την πορεία τους ένα έμπρακτο παράδειγμα ότι όταν βάζουμε το “εγώ” στην υπηρεσία του “εμείς”, και συνεργαζόμαστε με γνώμονα το κοινό καλό, δεν υπάρχουν εμπόδια που να μην μπορούν να ξεπεραστούν΄», τόνισε με γραπτή του δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου και συνέχισε:

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους παίκτες, τον προπονητή και τους συνεργάτες του καθώς και την διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο, και να τους ευχαριστήσω διότι η επιτυχία τους μας έκανε υπερήφανους και γέμισε με χαρά τους χιλιάδες Κρητικούς που αγαπούν και στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα.

Ελπίζω και εύχομαι σύντομα να έχουμε και άλλες ομάδες της πόλης μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Σχόλια