Με επιστροφές για την εξασφάλιση της ανόδου ο ΟΦΗ στην Καλαμαριά

ΟΦΗ
Με επιστροφές για την εξασφάλιση της ανόδου ο ΟΦΗ στην Καλαμαριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επόμενη μέρα μετά την εμφατική νίκη επί του Παναιγιάλειου κοιτούν στον ΟΦΗ, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Πόντου(Κυριακή29/04,17:00).

Στόχος του ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι με ένα βαθμό σφραγίζεται η επιστροφή στην Super League, είναι η νίκη καθώς με τρεις βαθμούς οι «ασπρόμαυροι» κάνουν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής, οι οιωνοί για το παιχνίδι στη Καλαμαριά είναι θετικοί, αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεση του ποδοσφαιριστές οι οποίοι απουσίαζαν λόγω τιμωριών αλλά και τραυματισμών.

Συγκεκριμένα στη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή(27/04) μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα οι Βουό και Παπαστεριανός ενώ επιστρέφουν από τιμωρίες οι Νάστος, Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης.

Ο Λεάλ ο οποίος είναι ακόμη ανέτοιμος, ακολούθησε μέρος του πραγράμματος ενώ η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων θα κριθεί από την τελευταία προπόνηση της ομάδας προτού μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο στις 16:00.

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το επικείμενο παιχνίδι δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου αλλά και ο τιμωρημένος Μάνος.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη μετά το πρόγραμμα του Σαββάτου με απευθείας πτήση ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News