ΟΦΗ

Κόκκινη… κατά λάθος στον Δημήτρη Μάνο!

Ο Δημήτρης Μάνος σημείωσε χατ-τρικ σήμερα στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, αλλά η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε… κατά λάθος στο 89ο λεπτό δεν τον άφησε να χαρεί ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και το τεχνικό επιτελείο!

 

Αυτό φάνηκε και στην τηλεοπτική κάλυψη, όπου παρότι ο Μάνος φαίνεται να επιδιώκει την 2η κίτρινη κάρτα, το τεχνικό επιτελείο δεν του είχε δώσει εντολή να γίνει αυτό καθώς θα τον χάσει από το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, όπου θεωρητικά είναι το πιο δύσκολο από όσα έχει να δώσει ο ΟΦΗ μέχρι το φινάλε!

 

Βέβαια το… λάθος έγινε από την πρώτη κίτρινη κάρτα, η οποία ήρθε με το σκορ στο 7-0 και ήταν αχρείαστη από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Με αυτή είχε συμπληρώσει επτά και το τεχνικό επιτελείο θα έπρεπε να τον δηλώσει να χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (με Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας, Καραϊσκάκη και Αχαρναϊκό).

 

Το ένα θα ήταν ο Αχαρναϊκός και το άλλο ο Απόλλων Λάρισας ή ο Καραϊσκάκης καθώς ο Παπαδόπουλος τον ήθελε στην Καλαμαριά.

 

Τώρα δεν θα παίξει στην Καλαμαριά και από τη στιγμή που παραμένουν οι έξι κίτρινες κάρτες θα πρέπει να δεχτεί την 7η με Απόλλωνα Λάρισας ή Καραϊσκάκη και θα δηλωθεί να εκτίσει… αναίμακτα τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας με Αχαρναϊκό και με Βέροια.

Σχόλια