Απογείωση για την άνοδο

ΟΦΗ
Απογείωση για την άνοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμοι να... επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της ανόδου είναι στις τάξεις του ΟΦΗ, με τελικό προορισμό τη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει ακόμη τέσσερις βαθμούς για να “τελειώνει” και μαθηματικά, ενώ σήμερα θέλει να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα κατακτώντας τη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Στην αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, οι Κρητικοί είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το “τρίποντο”, παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Με τη δυναμική της έδρας και το βάθος του ρόστερ είναι φυσικά το φαβορί και, εφόσον τα καταφέρουν, θα απομένει η συγκομιδή ενός βαθμού στα έξι τελευταία παιχνίδια, ώστε να πάρουν στο χέρι τα... εισιτήρια για τη Σούπερ Λίγκα.

Για το σημερινό παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στείλει το “μήνυμά” του, ζητώντας από τους παίκτες ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση. Η βαθμολογική θέση του αντιπάλου δεν αποτελεί... παγίδα και όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα δώσουν το 100%.

“Μέσα” οι τέσσερις

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες και, όπως αναμενόταν, οι Βουό, Παπαστεριανός, Μαχαίρας και Κοιλιάρας βρίσκονται στην αρχική 19άδα. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη μέρα, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος θα αποφασίσει το βαθμό χρησιμοποίησής τους ανάλογα με την ετοιμότητα.

Πάντως, με δεδομένες τις απουσίες σε όλες τις γραμμές, κάποιοι εξ αυτών θα πάρουν ενδεχομένως φανέλα βασικού, με το χρόνο συμμετοχής να είναι ένα σημείο- “κλειδί” για τον έμπειρο προπονητή. Άλλωστε, ακολουθεί την Κυριακή και ο εκτός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα Πόντου, κάτι που σημαίνει ότι η διαχείριση είναι ένα σημαντικό κομμάτι.

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι οι τραυματίες Λεάλ, Μονιάκης, Δερμιτζάκης και Οικονόμου, καθώς και οι τιμωρημένοι Νάστος, Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης, ενώ εκτός έμειναν οι νεαροί Παναγιώτου, Πλευράκης και Νοικοκυράκης.

Τη 19μελή αποστολή απαρτίζουν οι Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Ντίνας, Τοπούζης και Βουό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News