Μειώνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Παναιγιάλειου

ΟΦΗ
Μειώνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Παναιγιάλειου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο τέθηκαν οι Μαχαίρας, Βουό και Παπαστεριανός, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και ο τεχνικός του ΟΦΗ θα αποφασίσει στην αυριανή προπόνηση τη συμμετοχή τους στην αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο έμπειρος τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή στους τραυματισμούς τους και ως εκ τούτου η συμμετοχή τους, παρά την αγωνιστική τους ετοιμότητα, είναι αμφίβολη και ενδέχεται να θελήσει να τους διαφυλάξει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα, δεδομένοι απόντες από την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο θα είναι ο Σέρχιο Λεάλ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αυχένα και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία του, καθώς και οι Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, αλλά και οι τιμωρημένοι Νάστος, Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο ενώ έπειτα από το πέρας αυτής ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News