Η έντονη δυσαρέσκεια στον ΟΦΗ για Ροκάκη και η ένταση στο τέλος

Ποδόσφαιρο
Η έντονη δυσαρέσκεια στον ΟΦΗ για Ροκάκη και η ένταση στο τέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άναψαν τα «αίματα» μετά το τέλος του αγώνα στα Περιβόλια ανάμεσα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον ΟΦΗ, με την είσοδο κάποιων φιλάθλων στο γήπεδο όπου αφαιρέθηκε ένα πανό των γηπεδούχων.

Η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και οι προτροπές των ψυχραιμότερων ήταν άμεσες, ώστε να μην υπάρξει συνέχεια, ενώ κατά την αποχώρηση των φιλάθλων του ΟΦΗ δεν υπήρξε κάποιο επεισόδια, με εξαίρεση βέβαια φραστικές αντεγκλήσεις.

Στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ πάντως είναι οργισμένοι με την συμπεριφορά του προέδρου του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη την οποία χαρακτηρίζουν προκλητική.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα στα περιβόλια, επιτέθηκε στους παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδες με βαρύτατες εκφράσεις.  

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «δεν σεβάστηκε ούτε το όνομα του ΟΦΗ, ούτε κανένα. Είναι ντροπή μια τέτοια συμπεριφορά από πρόεδρο ομάδας της Κρήτης».

Μάλιστα απειλήθηκε επεισόδιο με τον πρόεδρο της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, Γιώργο Αλετρά, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Αδάμο, οι οποίοι δεν άφησαν αναπάντητα, τα όσα έλεγε ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων.

Το επεισόδιο αντιλήφθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έγινε έξαλλος. «Εσύ θα μιλήσεις ρε, για τον ΟΦΗ. Δεν είμαστε χθεσινοί. Ξέρουμε τι έχετε κάνει», απάντησε στον Ροκάκη σε σκληρό ύφος ο έμπειρος προπονητής του ΟΦΗ, σύμφωνα με τους παρόντες.

Το πρόβλημα του Ροκάκη σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, ήταν το πανό που πήρε φίλαθλος, μετά το τέλος του αγώνα. Οι διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου, του είπαν ότι δεν τους εκφράζει αυτή η ενέργεια και δεν έχουν ευθύνη.

Στον ΟΦΗ έχουν παράπονα από τη φιλοξενία της ομάδας στα Χανιά και όπως  έλεγαν ειρωνικά  «με άλλες ομάδες, δεν είχαν τον ίδιο πάθος».

Όπως έλεγαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην αποστολή της ομάδας των Χανίων και περίμεναν καλύτερη φιλοξενία, σε ανταπόδοση, αυτής του ΟΦΗ, στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ισοπαλία αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία. «Δεν έγινε τίποτα. Συνεχίζουμε. Πάμε για τη νίκη την Πέμπτη με τον Παναιγιάλειο. Λίγο έμεινε για να τελειώνουμε με την άνοδο», υπογράμμιζαν μετά το τέλος του αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News