default-image

Κουτεντάκης: «Όλα στην ζωή έχουν ένα τέλος…»

ΟΦΗ
Κουτεντάκης: «Όλα στην ζωή έχουν ένα τέλος…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποχώρησή του από την Ακαδημία ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Γιάννης Κουτεντάκης, με τους προπονητές να είναι αυτοί που αναλαμβάνουν να τρέξουν τα τμήματα υποδομής μέχρι το καλοκαίρι και ενόψει των επερχόμενων εξελίξεων.

Σε δήλωσή του για την επόμενη ημέρα, ο κ. Κουτεντάκης τόνισε ότι εγγυάται την στελέχωση των ομάδων Κ15 και Κ17 με το καλύτερο έμψυχο δυναμικό. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος και για εμένα ολοκληρώθηκε η ενασχόλησή μου με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Μετά τη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη 19 Απριλίου, οι προπονητές προς τιμήν τους αποφάσισαν να πάρουν πάνω τους την λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μπροστά στο ενδεχόμενο οριστικής αναστολής της, χωρίς πλέον την οικονομική υποστήριξη την δική μου και της οικογένειάς μου, όπως γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια. Γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω όσοι μπορείτε να είστε κοντά τους γιατί αποτελούν στρατιώτες της οικογένειας του ΟΦΗ.

Η σεζόν στην Ακαδημία θα ολοκληρωθεί με σεβασμό στους αθλητές, στους γονείς αλλά και στο σήμα του ΟΦΗ που πάντα πρέπει να είναι ενεργό και να κοσμεί τα γήπεδα.

Η παρουσία μου στο ΒΑΚ ως το τέλος της σεζόν θα είναι ως εγγυητής ώστε να μεταβιβαστούν οι ομάδες Κ15 και Κ17 που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ την επόμενη χρονιά. Ήδη έχει ξεκινήσει η συνεργασία μεταξύ εμένα, του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Κώστα Ζερβάκη και των δύο τεχνικών διευθυντών, του κ. Βασίλη Μαραγκάκη και του κ. Πέτρου Μαρινάκη. Για όλες τις κινήσεις μας είναι ενήμερη η ΠΑΕ ΟΦΗ και είναι καθημερινή η επαφή με τον μεγαλομέτοχο και αντιπρόεδρο  κ. Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε στήριξε και υποστήριξε το έργο μας.

Η προσπάθεια για την ενίσχυση του ΟΦΗ με ταλέντα είναι συνεχής, οι στόχοι υπάρχουν, έχουν αξιολογηθεί από εμάς και θα επαναξιολογηθούν από το τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ. Με το υπάρχον υλικό και με τους μελλοντικούς στόχους, είναι δεδομένη η στελέχωση των ομάδων «Κ» με το καλύτερο έμψυχο δυναμικό, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στα πανελλήνια πρωταθλήματα τις επόμενες χρονιές

Όσον αφορά τα μικρότερα ταλεντάκια μας δεν θα αφήσουμε κανέναν να επικαρπωθεί δουλειά τριών ετών που έχει γίνει στην Ακαδημία ΟΦΗ αλλά το όφελος θα είναι αποκλειστικά και μόνο για την ΠΑΕ και για την ιδέα που λέγεται ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News