Έτοιμος για τα Χανιά παρά τα προβλήματα ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Έτοιμος για τα Χανιά παρά τα προβλήματα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής(20/04) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της ερχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης στα Χανιά, κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό(Σάββατο, 17:00).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Νίκος Παπαδόπουλος, γνωστοποίησε τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την αποστολή για το γήπεδο των Περιβολίων, η οποία απαρτίζεται από συνολικά 19 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης.

Απόντες  ήδη από τις προηγούμενες κιόλας μέρες, θεωρούνται οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Μαχαίρας αλλά και οι τραυματίες Παπαστεριανός, Βουό, Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου και Νοικοκυράκης.

Σε αυτούς, προστίθεται και εκείνη του Σέρχιο Λεάλ, αφού όπως κρίθηκε δεν βρίσκεται στο 100% μετά τον τραυματισμό του και έτσι ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει εκτός μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στόχος τόσο για τους παίκτες όσο για το τεχνικό επιτελείο, δεν είναι άλλος από την επαναφορά στα νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία θα φέρουν τον ΟΦΗ ένα βήμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκ. Παρά τα προβλήματα,στις τάξεις της ομάδας υπάρχει η πίστη και κυρίως η θέληση για τους τρείς βαθμούς απέναντι σε μια εξαιρετική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Ο ΟΦΗ θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα με πούλμαν στα Χανιά όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης. 

Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα περί μεταγραφών

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές του ΟΦΗ με ποδοσφαιριστές, η ΠΑΕ διαψεύδει αναφέροντας ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κίνηση για απόκτηση ποδοσφαιριστή έως ότου εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ: «Καμία επαφή, δεν έχει γίνει, ούτε θα γίνει , με παίκτες για τη νέα περίοδο, μέχρι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ. Οταν θα έρθει η ώρα για μεταγραφές και ανανεώσεις, θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Για την ώρα, η προσοχή μας είναι στραμμένη στην εξασφάλιση της ανόδου και πουθενά αλλού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News