«Θα ξεγυμνωθεί η σκευωρία»

Ποδόσφαιρο
«Θα ξεγυμνωθεί η σκευωρία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δεδομένα έφερε η δήλωση του τερματοφύλακα του Αιγινιακού, Θανάση Τόλιου, που τόνισε ότι ταξίδεψε με δικά του έξοδα στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ, προσθέτοντας ότι έχει αποδείξεις γι’ αυτό.

Τα δημοσιεύματα για δωροδοκία και ποινή υποβιβασμού είχαν άμεσα προκαλέσει την αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου, που είναι πεπεισμένοι ότι η δήλωση του έμπειρου τερματοφύλακα αποτελεί ένα από τα σοβαρά επιχειρήματα του ΟΦΗ, αν και όταν κληθεί από τις αρμόδιες Αρχές να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με αυτή τη σκευωρία.

Όπως λένε οι Κρητικοί, από την πρώτη στιγμή της υπόθεσης συλλέγουν στοιχεία και το νομικό επιτελείο της ομάδας, αν χρειαστεί, θα τα καταθέσει προκειμένου να ξεγυμνώσει εκείνους που θέλουν να κάνουν ζημιά, τώρα που είναι πρώτος στη βαθμολογία και ασταμάτητος για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Επισημαίνουν μάλιστα «ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει καμία ευθύνη και εμπλοκή σε μια υπόθεση που έχει σχεδιαστεί από κάποιους, που βλέπουν ότι ο ΟΦΗ αγωνιστικά είναι αχτύπητος και θέλουν με πλάγιους τρόπους να τον βλάψουν.

Καταλήγοντας υπογραμμίζουν πως «όταν έρθει η ώρα, θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και ετοιμάζουν... εκπλήξεις στους σκευωρούς και όσους χρησιμοποιούν το όνομα του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή, και οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News