Εκτός για τα Χανιά ο Μαχαίρας, εξαιρετικά αμφίβολος ο Βουό

Ποδόσφαιρο
Εκτός για τα Χανιά ο Μαχαίρας, εξαιρετικά αμφίβολος ο Βουό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ήδη το σύνθημα, τονίζοντας προς τους παίκτες ότι απαιτείται προσπάθεια στο 100% για την εξασφάλιση της ανόδου και μαθηματικά.

«Συνεχίζουμε βλέποντα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το στόχο μας», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με προβλήματα, καθώς υπάρχουν δεδομένες απουσίες για την τεχνική ηγεσία.

Ο Δημήτρης Μαχαίρας έχει τεθεί νοκ-άουτ, καθώς «κληρονόμησε» ένα πρήξιμο στο μετατάρσιο από μια «μονομαχία» στο παιχνίδι με τη Δόξα. Έτσι, με δεδομένο ότι δε θα ήταν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, αποφασίστηκε να εκτίσει στο ματς των Περιβολίων ποινή μιας αγωνιστικής, αφού ταυτόχρονα συμπλήρωσε και τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο μέσο είναι ότι απέφυγε τα χειρότερα, καθώς η ακτινογραφία που έκανε δεν έδειξε κάποιο κάταγμα σ’ αυτό το σημείο του ποδιού.

Από κει και πέρα, δύσκολα θα προλάβει τον σαββατιάτικο αγώνα ο Πάτρικ Βουό, που έχει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο.

Ο Ιβοριανός στράικερ ξεκίνησε ήδη θεραπεία και τις επόμενες ημέρες θα εκτιμηθεί ξανά η κατάσταση του, με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιάννης Ποτουρίδης, που θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της ποινής του, ενώ στο… απουσιολόγιο θα είναι και ο τραυματίας Μονιάκης.

Στον αντίποδα, ο Λεάλ εξέτισε την ποινή του, οι ενοχλήσεις που είχε έχουν υποχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ αναμονή υπάρχει για τον Παπαστεριανό που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Τέλος κόντρα στην Δόξα Δράμας, συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει στα παιχνίδια με τον Παναιγιάλειο και τον Απόλλωνα Λάρισας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News