ΟΦΗ

Δεν πέταξε για Δράμα η αποστολή του ΟΦΗ λόγω σκόνης

Η Αφρικάνικη σκόνη που έχει κάνει και πάλι την εμφάνιση της στην Κρήτη, δεν επέτρεψε να γίνουν οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα η αποστολή του ΟΦΗ να μην μπορέσει να πετάξει το Σάββατο (14/4) το πρωί προς τη Θεσσαλονίκη, όπως είχε προγραμματίσει. Η πτήση ματαιώθηκε και η αποστολή του ΟΦΗ θα πετάξει το απόγευμα.

Η εξέλιξη αυτή τροποποίησε και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος πήγε τους παίκτες του για προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη είναι η ίδια, που είχε ανακοινωθεί την Παρασκευή (13/4).

Στον αρχικό σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας, ήταν η τελευταία προπόνηση, να γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στη Δράμα, όμως η ματαίωση της μετάβασης της ομάδας, τροποποίησε το πρόγραμμα.

Ετσι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε κανονικά την προετοιμασία του στην Κρήτη και το απόγευμα θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στη Δράμα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τη Δόξα και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Δευτέρα το πρωί.

*Ο ΟΦΗ απάντησε θετικά στο αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας, για να προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Το Σάββατο το μεσημέρι φιλοξένησε την αποστολή της Θεσσαλικής ομάδας.

Σχόλια