ΟΦΗ

Δεν πέταξε για Δράμα η αποστολή του ΟΦΗ λόγω σκόνης

Η Αφρικάνικη σκόνη που έχει κάνει και πάλι την εμφάνιση της στην Κρήτη, δεν επέτρεψε να γίνουν οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα η αποστολή του ΟΦΗ να μην μπορέσει να πετάξει το Σάββατο (14/4) το πρωί προς τη Θεσσαλονίκη, όπως είχε προγραμματίσει. Η πτήση ματαιώθηκε και η αποστολή του ΟΦΗ θα πετάξει το απόγευμα.

Η εξέλιξη αυτή τροποποίησε και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος πήγε τους παίκτες του για προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη είναι η ίδια, που είχε ανακοινωθεί την Παρασκευή (13/4).

Στον αρχικό σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας, ήταν η τελευταία προπόνηση, να γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στη Δράμα, όμως η ματαίωση της μετάβασης της ομάδας, τροποποίησε το πρόγραμμα.

Ετσι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε κανονικά την προετοιμασία του στην Κρήτη και το απόγευμα θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στη Δράμα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τη Δόξα και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Δευτέρα το πρωί.

*Ο ΟΦΗ απάντησε θετικά στο αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας, για να προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Το Σάββατο το μεσημέρι φιλοξένησε την αποστολή της Θεσσαλικής ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια