Κινήσεις με... άρωμα Σούπερ Λίγκας

Ποδόσφαιρο
Κινήσεις με... άρωμα Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου από τον ΟΦΗ τις επόμενες εβδομάδες θα δώσει για τα καλά το έναυσμα για το “χτίσιμο” της νέας χρονιάς. Αυτή θα τον βρει στη Σούπερ Λίγκα (θα πρέπει να συμβούν πάρα πολλά για το αντίθετο) και μοιραία ξεκινά σταδιακά η προεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Η ομάδα λοιπόν κάνει το... καθήκον της στον αγωνιστικό χώρο και οι παράγοντες παίρνουν τη... σκυτάλη έξω από αυτόν. Το διοικητικό σχήμα που εκλέχθηκε στην τελευταία γενική συνέλευση έχει μια αφετηρία και δεν είναι άλλη από την οργάνωση σε όλους τους τομείς. Αυτή ήταν η λέξη- “κλειδί” του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το ματς με τον Άρη: οργάνωση. Περικλείει φυσικά και όλη την ουσία, καθώς πρόκειται για τις στέρεες βάσεις που θα σηκώσουν το οικοδόμημα.

Στην παρούσα φάση υπάρχουν δύο βασικοί άξονες, πάνω στους οποίους κινούνται οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Ο ένας έχει να κάνει με το οικονομικό, όπου, σύμφωνα και με τη θετική εξέλιξη στο φάκελο επιτήρησης, είναι ξεκάθαρο ότι επιχειρήθηκε ένα γενικό συμμάζεμα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι διοικούντες τονίζουν και στις σχετικές αναφορές τους πόσο σημαντικό είναι για την ΠΑΕ να διαφυλάξει τις συμφωνίες που πέτυχε στο πλαίσιο του φακέλου. Όλα φαίνεται να έχουν μπει σε ένα... δρόμο και φυσικά απαιτείται διάρκεια.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το θέμα του προπονητή σίγουρα θα έρθει στο επίκεντρο το επόμενο διάστημα, με στόχο την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλο στο “τιμόνι” της ομάδας. Ο ίδιος ανέφερε ότι ετοιμάζει την έκθεσή του, με συγκεκριμένες εισηγήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Από ’κει και πέρα, για το ρόστερ της νέας σεζόν υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, με δεδομένα ότι λήγουν περισσότερα από δέκα συμβόλαια. Κάποια εξ αυτών αφορούν ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού και η διοίκηση έχει ξεκινήσει κάποιες πρώτες επαφές. Μπορεί σ’ αυτόν τον τομέα να φαίνεται πως επικρατεί... ησυχία, όμως η αλήθεια είναι ότι γίνονται πράγματα και προετοιμάζεται το έδαφος για τις τελικές συζητήσεις με αρκετούς παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News