«Προσγειωμένοι και σοβαροί», το μήνυμα Παπαδόπουλου στους παίκτες

Ποδόσφαιρο
«Προσγειωμένοι και σοβαροί», το μήνυμα Παπαδόπουλου στους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη σημερινή επιστροφή των παικτών του ΟΦΗ στη δράση, ο Νίκος Παπαδόπουλος τους… επανέφερε στην πραγματικότητα των υψηλών απαιτήσεων.

Στην ομιλία του πριν την έναρξη της προπόνησης, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα, ώστε να «κλειδώσει» σύντομα και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου.

«Έχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί», ανέφερε αρχικά προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και συμπλήρωσε: «Προέχει να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε στην υψηλότερη θέση, που έχουμε σήμερα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί».

Με τη σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή.

Στο πρόγραμμα δε συμμετείχε λόγω ίωσης ο Δημήτρης Μάνος, ενώ ατομικό και θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Λεάλ και Μονιάκης.

Ο Ουρουγουανός είναι και τιμωρημένος, ενώ ο Μονιάκης θέλει ακόμη χρόνο για την αποκατάσταση του.

Για τους Παπαστεριανό και Κοιλιάρα, θα υπάρξει νέα εκτίμηση από το ιατρικό τιμ μέσα στην εβδομάδα.

Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο βρέθηκε σήμερα Αντιπροσωπεία της διοίκησης, που ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News