Η υπεραξία του κόσμου και ο ΟΦΗ που αξίζει τον τίτλο

Ποδόσφαιρο
Η υπεραξία του κόσμου και ο ΟΦΗ που αξίζει τον τίτλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει πολύ υγεία αυτός ο ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο. Αρέσει και εμπνέει! Κι όταν μια ομάδα βγάζει θετικά συναισθήματα τα παρασέρνει όλα προς τα πάνω!

Τι κατάλαβες απ’ όσα χάρηκες από το «Γεντί Κουλέ» με τον Άρη, χοροπηδώντας στις κερκίδες ή απολαμβάνοντας την χαρά του δικού σου ντέρμπι από την τηλεοπτική εικόνα; Κλείσε τα μάτια, οπλίσου με ευφορία και πες φωναχτά αυτό που αισθάνθηκες.

Μπράβο, αυτό είναι. Μην φωνάζεις, άκουσα. Είναι η υπεραξία του κόσμου του ΟΦΗ σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Αυτή και η ειδοποιός διαφορά που κάνει μια ομάδα μεγάλη και μπορείς να επενδύσεις πάνω της το χρόνο και τη αφοσίωσή σου, γιατί απλούστατα, αναδύει άρωμα από μέλλον και  προοπτική!

Πακέτο μαζί η νίκη και μαζί με τη νίκη η πρώτη θέση και μαζί με την πρώτη θέση ο στόχος γοήτρου: Ο τίτλος!

Κι αν το ζητούμενο είναι η επάνοδος στην Σούπερ Λίγκα, όταν αξίζεις κάτι, αγωνίζεσαι να το κατακτήσεις. Αν δεν το αξίζεις, κάνεις το κορόιδο και λες απλά ότι κάτσει. Όμως ισχύει αυτό για τον ΟΦΗ; Όλο το έργο που είδαμε να παίζεται στα «ασπρόμαυρα» από το Αίγιο και μετά, όχι μόνο αξίζει, αλλά υπέρ αξίζει να έχει ως φινάλε τον ΟΦΗ πρωταθλητή!

Αλήθεια το ντέρμπι με τον Άρη, θύμιζε Σούπερ Λίγκα, ή μήπως σπέσιαλ «ομιλίτικες» ευρωπαϊκές εποχές; Θα ήθελε να έχει τέτοια ατμόσφαιρα η Σούπερ Λίγκα; Θα την έχει ξανά τη νέα περίοδο!

#Καλά γιατί τόση μόνο η προσφορά στα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν; Είναι ο ΟΦΗ… Λεβαδειακός; Και γιατί θα παίρνει διπλάσια μια κυρία από την Περιφέρεια; Θα γίνει… της διαπραγμάτευσης λίαν προσεχώς!

Όταν ρωτήσαμε τον κ. Καζανάκη στον αέρα της «Μικτής Ζώνης Highlights», απάντησε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, γι’ αυτό δεν έδωσαν παρόν στη συνάντηση των «άστεγων».

#Μετά τα παιγνίδια στη Δράμα και στα Περιβόλια, οι σχεδιασμοί της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα θα γίνουν εντατικοί. Και υπάρχουν υποσχέσεις ότι ο φίλαθλος κόσμος θα γνωρίζει επίσημα την αλήθεια για τα οικονομικά που θα ακολουθούν και τη νέα χρονιά.

#Από το ένα σκαλί στο άλλο, έπεσε, ο άνθρωπος! Και μετά σηκώθηκε και πανηγύριζε! Ολίγον τι ζαλίστηκε… Τί ήταν να πει "βρε παιδιά το πόδι μου πονάει"... -Φωνάξτε ένα γιατρό είπε ένας και να ...ο συναγερμός στο ΕΚΑΒ!

#Δεν είναι υπερβολή, έχει μεταφερθεί άρωμα χρυσών εποχών στα αποδυτήρια του ΟΦΗ και στις εν γένει σχέσεις της ομάδας. Δεν είναι μεγαλομέτοχος, αλλά είναι μεγαλέμπειρος ο Καζανάκης που τα θέλει όλα να γίνονται με ορθό τρόπο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όταν υπάρχει η εμπιστοσύνη.

Κρατάμε τη δήλωση του στην Κρήτη TV: "Είναι ξεκάθαρο, ότι η αυριανή μέρα και διοικητικά και οικονομικά θα είναι καλύτερη για τον ΟΦΗ». Μήπως και αυτή; «Ο ΟΦΗ τα επόμενα χρόνια θα ξαναβρεθεί μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

Η ανακοίνωση της Football League για τις επιτηρήσεις, είναι ένα ακόμη δείγμα γραφής για την επιτυχημένη αντιμετώπιση των ανοιγμάτων που φάνταζαν «βουνό». Χωρίς να σκορπιστεί ανησυχία, βρέθηκαν οι λύσεις. Πάντα όσο υπάρχει αξιοπιστία και δυναμική ακόμη και το σύμπαν συνωμοτεί!

Διαφορά και στη οργάνωση του ντέρμπι

Η οργάνωση που επέδειξε ο ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον Άρη, ήταν εξαιρετική και φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις ότι ήταν αποτέλεσμα εσωτερικών συσκέψεων.

Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Κώστα Καζανάκη το βράδυ της Δευτέρας από την εκπομπή «Μικτή Ζώνη Highlights» της Κρήτη TV, που περιστρέφονταν στην προστασία της ομάδας από οποιαδήποτε και δη τυχαία εκτροπή, φανέρωσαν αυτό που ακολούθησε. Το ίδιο και η ανακοίνωση της ΠΑΕ την παραμονή του αγώνα.

Ο μηχανισμός ΟΦΗ ήταν έτοιμος στις κατάμεστες κερκίδες, στον αγωνιστικό χώρο  (ήταν άνθρωποι επιφορτισμένοι για την ηρεμία με περιβραχιόνια), και στα αποδυτήρια να μην επιτρέψει το παραμικρό.

Σ’ αυτό το κλίμα δεν χωρούσαν ούτε… κάποιες φάσεις που πήγαν να γίνουν στο τέλος, ούτε όταν αποβλήθηκε ο Μυροφορίδης από τον πάγκο. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, ανταλλάσσοντας μορφασμούς με τον εαυτό του…

Άλλος τώρα… το μεγαλύτερο αήττητο σερί!

Βγάζει πολύ υγεία αυτός ο ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο. Αρέσει και εμπνέει! Κι όταν μια ομάδα βγάζει θετικά συναισθήματα τα παρασέρνει όλα προς τα πάνω.  

Έπεται η συνέχεια των τρελαμένων αριθμών που έχουν πετύχει στατιστικά αυτά τα παιδιά! 17 νίκες μαζί με τη χτεσινή «ημίχρονο-τελικό»! Ένα στατιστικό είχε ο Άρης στο οποίο υπερείχε, μετά το «αήττητος επί 35 αγώνες» που πάει τέλειωσε, το ισοφάρισε κι αυτό.

Από το ντέρμπι τους στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ με την συντριπτικά καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (59-11), έπιασε τον Άρη και στην «καλύτερη άμυνα» (43-11)! Το σημαντικό πάντως είναι ότι του κόλλησε κόκκινο ταμπελάκι στους πίνακες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News