Παπαδόπουλος: Οι παίκτες με τη μαγκιά τους πέτυχαν ένα μικρό θαύμα!

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Οι παίκτες με τη μαγκιά τους πέτυχαν ένα μικρό θαύμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέκταρ της επιτυχίας απολαμβάνουν στον ΟΦΗ μετά τη νίκη στο ματς με τον Άρη και ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Στάθηκε στην ψυχή που έβγαλαν στο σημερινό παιχνίδι, ενώ έκανε αναδρομή και στην πορεία της ομάδας, την περίοδο που είχε μείνει με 14 ποδοσφαιριστές.

Αρχικά υπογράμμισε για το ματς: «Παίζαμε με έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο και το έδειξε. Έχει καλό passing game και ξεκίνησε καλύτερα από εμάς τον αγώνα. Εκεί μας κράτησε το ματς ο τερματοφύλακάς μας. Πάλι η όμως η δύναμή μας να τρέχουμε στους κενούς χώρους μας έδωσε τη νίκη. Με την καλή τεχνική σκοράραμε και δεύτερο γκολ και εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Είναι μια καλή νίκη για τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει και μου θύμισε όπως είπα και στους ποδοσφαιριστές μας, τα χρόνια που ήμουν παίκτης. Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτή είναι η θετική αύρα που θέλαμε, παρά τα προβλήματα που είχαμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Το παιχνίδι το κέρδισε η τακτική μας, η καλή μας άμυνα, αλλά και η ψυχή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του και σήμερα, αλλά και όλη τη χρονιά. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει η ομάδα έτσι και να πάμε σε όλα τα ματς της συνέχειας για τις νίκες και να παραμείνουμε στην κορυφή. Οι παίκτες μου είναι μάγκες και έχουν κάνει ένα μικρό θαύμα και ότι έγινε, έγινε από αυτούς και μόνο. Συγχαρητήρια στον Άρη, όπου μαζί με τον ΟΦΗ είναι δυο ομάδες που δεν αξίζουν να είναι στην κατηγορία αυτή. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και με σύνεση να δούμε τι πρέπει να κάνουμε όλοι ώστε να μην ξαναβρεθεί η ομάδα εδώ».

Για όσα έγιναν την δύσκολη περίοδο, πριν τον αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό: «Η ομάδα είχε χτιστεί καλά το καλοκαίρι, έχασε όμως καλούς παίκτες, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν το οικονομικό, αλλά η σοβαρότητα που τότε δεν είχε και ήταν λόγος που έφευγαν παίκτες. Αυτοί που συνέχισαν, εγώ ξέρω πως έμειναν. Πήγαινα 7:30 το πρωί στην τράπεζα και έβαζα λεφτά από φίλους για να μην μπορούν να κάνουν προσφυγή. Όλο αυτό συσπείρωσε την ομάδα και έφεραν τα αποτελέσματα και την εικόνα αυτή που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, παρά μόνο μπράβο. Τα ονόματά τους θα γραφτούν με μεγάλα γράμμα».

Όσο για αυτά που πρέπει να γίνουν ενόψει της Σούπερ Λίγκας πρόσθεσε: «Πρέπει να οργανωθεί η ομάδα για να μην ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο. Τα ίδια έχει πάθει και ο Άρης και ο Ηρακλής και η ΑΕΚ και δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Θέλει γνώση και οργάνωση για να μην ξαναγίνει αυτό. Με το καλό να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά υπάρχει μια λέξη. Οργάνωση. Να έχεις τις ακαδημίες σου, να βγάζεις παίκτες, καθώς δεν γίνεται να κάνεις 10 μετεγγραφές, έτσι πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ, είτε είμαι εγώ στην ομάδα, είτε όχι. Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τη διοίκηση για όλα αυτά. Μέσα στο Πάσχα θα ετοιμάσω την έκθεσή μου, αλλά θα την παραδώσω όταν με το καλό ανέβει η ομάδα».

«Όλοι δίνουμε το 100%»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος ανέφερε: «Όλοι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία και τη βοήθειά του. Δεν μπήκαμε καλά στην αρχή του αγώνα, κινδυνεύσαμε σε μια φάση, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο Άρης είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά πετύχαμε στην αντεπίθεση γκολ σε ένα κομβικό σημείο. Βάλαμε και το δεύτερο γκολ που ήταν σημαντικό και κάναμε μια καλή διαχείριση του παιχνιδιού στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Άρη και δίκαια θα είναι μαζί με εμάς στη Super League. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να πάμε στο επόμενο ματς».

Για το δέσιμο του με την ομάδα και τον κόσμο επισήμανε: «Εγώ από την αρχή που ήρθα στην ομάδα ήθελα να τη βοηθήσω να φύγει από αυτήν την κατηγορία. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό όλοι για αυτό. Και εγώ έχω δεθεί με την ομάδα και θέλω να δίνω το 100% μέχρι το τέλος.

Εμένα η περίοδος που περάσαμε τον Δεκέμβριο θα μου μείνει αξέχαστη. Είχαμε μείνει στην ομάδα 13 παίκτες και πήγαμε στην προπόνηση για τον αγώνα με τον Κισσαμικό. Εκεί είπαμε πως θα πάμε να παίξουμε και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Μας βοήθησαν και οι οπαδοί που είχαν έρθει με τα λόγια τους. Κόντεψα να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση. Συνεχίσαμε όμως και παρά τα οικονομικά προβλήματα που συνεχίσθηκαν, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε τώρα στην κορυφή.

Εγώ τώρα στα τελευταία παιχνίδια παίζω με ενέσεις, όταν βγήκα από την Παναχαϊκή είπα πως το σημερινό ματς δεν θα το χάσω με τίποτα. Έπαιξα όσο άντεξα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News