Ασταμάτητος ο ΟΦΗ νίκησε τον Άρη και είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα  

ΟΦΗ
Ασταμάτητος ο ΟΦΗ νίκησε τον Άρη και είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτόν τον ΟΦΗ δεν τον σταματάει κανείς. Σε ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος στο πρωτάθλημα της Football League, επικράτησε με 2-0 του αήττητου μέχρι σήμερα Άρη, πέτυχε τη δωδέκατη συνεχόμενη νίκη του και πλέον είναι ξεκάθαρο φαβορί και για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίωρο στο παιχνίδι ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Άρης ήταν εκείνος που δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 18’ ο Κάσσος έκανε το πλασέ με τον Στρέζο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κάσσος πάσαρε στον Διαμαντόπουλο, εκείνος έκανε το πλασέ το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Στο 21’ ο Στρέζος επενέβη εκ νέου και έδιωξε την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, με την απάντηση για τον ΟΦΗ να έρχεται στο 27’ όταν ο Λεάλ απώλεσε την πιο σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο Βουό έκλεψε τη μπάλα από τον Μουμίν, έδωσε στον Λεάλ, όμως εκείνος αντί να πλασάρει τον Αναγνωστόπουλο προτίμησε να δώσει εκ νέου στο Βουό με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Λεάλ το πραγματοποίησε ο Μάνος στη λήξη του πρώτου μέρους. Έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση, τους Μαχαίρα και Βουό να συνδυάζονται υπέροχα, η μπάλα έφτασε στον Μάνο κι εκείνος με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για το 1-0.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη, αλλά με άλλον πρωταγωνιστική. Στο 48’ ο Λεάλ βρήκε όμορφα τον Βουό, εκείνος κατέβασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ με τη μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του Άρη για το 2-0 αφού πρώτα κόντραρε στους αμυντικούς του Άρη.

Από κείνο το σημείο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον ΟΦΗ να διαχειρίζεται πολύ καλά το παιχνίδι και να παίρνει την πολύτιμη νίκη απέναντι στον Άρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (55’ Πουρτουλίδης), Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης (84’ Ντίνας), Ποτουρίδης (65’ Βαφέας).

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγωστόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (52’ Μπαργκάν), Πλατέλλας, Ντούνης (53’ Πασάς), Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Τέλος στην αναμέτρηση! Ο ΟΦΗ παίρνει μια σημαντική νίκη απέναντι στον Άρη και συνάμα το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

84' Στη θέση του Κουτσιανικούλη πέρασε ο Ντίνας.

77' Σουτ του Κουτσιανικούλη, μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος.

65’ Στη θέση του Ποτουρίδη πέρασε ο Βαφέας.

60’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, ο Στρέζος με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.

55’ Ο Πουρτουλίδης μπαίνει στη θέση του Λεάλ.

53’ Στη θέση του Ντούνη πέρασε ο Πασάς.

52’ Στη θέση του Κάσσου πέρασε ο Μπαργκάν.

48' ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ! Οι γηπεδούχοι κάνουν το 2-0 με τον Βουό. Ο επιθετικός του ΟΦΗ κοντρόλαρε όμορφα στο ύψος της περιοχής και με όμορφο πλασέ, με τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς του Άρη, διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Με το τέλος του ημιχρόνου έγινε το 1-0 για τον ΟΦΗ!

* Στο 45ο λεπτό, ο Μάνος με έξυπνο πλασέ στην κλειστή γωνία του Αναγνωστόπουλου ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο της κρητικής ομάδας!

* Ο Βουό βγαίνει σε θέση βολής στο 27΄, γυρίζει στον Λεάλ, αυτός ξανά στον Ιβοριανό που ωστόσο είναι σε θέση οφσάιντ! Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ...

* Νέα απειλή από τον Άρη με την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου στο 20΄να εξουδετερώνεται από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ!

* Ο Άρης απείλησε πρώτος με τον Κάσσο στο 18΄αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Στρέζο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News