Έξω ο Κοιλιάρας, αμφίβολος ο Ποτουρίδης

ΟΦΗ
Έξω ο Κοιλιάρας, αμφίβολος ο Ποτουρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιάννης Κοιλιάρας και δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς με τον Άρη ενώ ο Παπαδόπουλος θα περιμένεις μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Ποτουρίδη

Στο Γεντί Κουλέ πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού (15:00) αγώνα με τον Άρη, με τον Γιάννη Κοιλιάρα να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να μένει εκτός αποστολής.

Έτσι προστέθηκε στις απουσίες των Παπαστεριανού και Μονιάκη, οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Ο Ποτουρίδης γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα αποφασίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, αν θα τον χρησιμοποιήσει. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη, μετέχουν 19 παίκτες. Πρόκειται για τους: Στρέζο, Δερμιτζάκη, Φαζό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Πουρτουλίδη, Παπατόλιο, Μαχαίρα, Κοέλιο, Περογαμβράκη, Μάνο, Λεάλ, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Κοιλιάρας, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News