ΟΦΗ

Οπαδοί ΟΦΗ: "Αν προκληθούμε, δεν απαντάμε"

Μαζικό κάλεσμα από τους Συνδέσμους του ΟΦΗ για το ντέρμπι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Άρη αλλά και μήνυμα ώστε άπαντες να είναι προσεκτικοί "παραδίδοντας μαθήματα κερκίδας και οπαδικής κουλτούρας σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα"

Κατάμεστο αναμένεται να είναι την Μεγάλη Τετάρτη το "Γεντί Κουλέ" με τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο ντέρμπι με τον Άρη για να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη που θα της χαρίσει την... μοναξιά της κορυφής.

Οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση κάλεσμα, καλώντας τον κόσμο να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις και να παραδώσει "μαθήματα κερκίδας και οπαδικής κουλτούρας σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα που θα παρακολουθεί το παιχνίδι". Η ανακοίνωση των οργανωμένων αναφέρει τα εξής:

"Αύριο το μεσημέρι η ομάδα μας υποδέχεται τον Άρη και ο στόχος είναι διπλός. Αφενός η νίκη που θα μας φέρει πανάξια μόνους πρώτους στη βαθμολογία και αφετέρου να παραδώσουμε μαθήματα κερκίδας και οπαδικής κουλτούρας σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα που θα παρακολουθεί το παιχνίδι.

Ακόμη και αν προκληθούμε δεν απαντάμε. Η ομάδα μας απαντάει εντός του αγωνιστικού χώρου με πολλά γκολ και ποδόσφαιρο επιπέδου ανώτερου του Πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται.

Εμάς η δουλειά μας είναι στην κερκίδα. Με τον παλμό μας και τη φωνή μας θα σπρώξουμε τους παίχτες μας σε μια ακόμη νίκη. Δεν κάνουμε τίποτα που μπορεί να κοστίσει στην ομάδα. Ο Ο.Φ.Η είμαστε εμείς και έχουμε ιερή υποχρέωση να τον προστατεύουμε παντού και πάντα. Έμειναν 54 μέρες μέχρι να πανηγυρίσουμε την επιστροφή του Ο.Φ.Η στη φυσική του θέση. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει αρκεί να είμαστε προσεκτικοί. Οι καιροί είναι πονηροί και πάντα βρίσκονται καλοθελητές να βάζουν εμπόδια. 

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν, αύριο γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ, καταθέτουμε την ψυχή και τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα μας!

ΟΛΟΙ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!
ΟΛΟΙ Ο.Φ.Η!

ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ"

Σχόλια