ΟΦΗ

Σύνδεσμοι ΟΦΗ: «Βοηθάμε και προστατεύουμε την ομάδα μας»

Σε ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι ζητούν από τα μέλη τους να μην παρασυρθούν από προκλήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοί φίλων ΟΦΗ με αφορμή το αυριανό (4/4) ντέρμπι κόντρα στον Άρη που θα ξεκινήσει στις 15:00 στο «Γεντί Κουλέ».

 

Οι σύνδεσμοι ουσιαστικά δηλώνουν ότι θα είναι παρόντες στο παιχνίδι, ενώ ζητούν από τα μέλη τους να μην παρασυρθούν και να είναι κόσμιοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Αύριο το μεσημέρι η ομάδα μας υποδέχεται τον Άρη και ο στόχος είναι διπλός. Αφενός η νίκη που θα μας φέρει πανάξια μόνους πρώτους στη βαθμολογία και αφετέρου να παραδώσουμε μαθήματα κερκίδας και οπαδικής κουλτούρας σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα που θα παρακολουθεί το παιχνίδι.

 

Ακόμη και αν προκληθούμε δεν απαντάμε. Η ομάδα μας απαντάει εντός του αγωνιστικού χώρου με πολλά γκολ και ποδόσφαιρο επιπέδου ανώτερου του Πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται.

 

Εμάς η δουλειά μας είναι στην κερκίδα. Με τον παλμό μας και τη φωνή μας θα σπρώξουμε τους παίχτες μας σε μια ακόμη νίκη.

 

Δεν κάνουμε τίποτα που μπορεί να κοστίσει στην ομάδα. Ο Ο.Φ.Η είμαστε εμείς και έχουμε ιερή υποχρέωση να τον προστατεύουμε παντού και πάντα.

 

Έμειναν 54 μέρες μέχρι να πανηγυρίσουμε την επιστροφή του Ο.Φ.Η στη φυσική του θέση. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει αρκεί να είμαστε προσεκτικοί. Οι καιροί είναι πονηροί και πάντα βρίσκονται καλοθελητές να βάζουν εμπόδια.

 

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν, αύριο γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ, καταθέτουμε την ψυχή και τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα μας!

 

ΟΛΟΙ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!

ΟΛΟΙ Ο.Φ.Η!

 

ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

 

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ».

Σχόλια