Κ. Καζανάκης: «Μεγάλη νίκη αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει»

ΟΦΗ
Κ. Καζανάκης: «Μεγάλη νίκη αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος παράγοντας των «ασπρόμαυρων», θέλησε ακόμα να ευχαριστήσει τον κόσμο για το βροντερό παρών που έδωσε στη Πάτρα, ενώ παράλληλα επέστησε την προσοχή για το επικείμενο παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ενώ κάλεσε όλους εκείνους που αγαπούν τον ΟΦΗ, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, την προσεχή Τετάρτη, δίνοντας έτσι το έναυσμα για μαζική συσπείρωση με αυτόσκοπο μια νέα επιτυχία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας. Ηταν παλικάρια. Εχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ, αλλά και αυτή η επιτυχία, έχει ξεχωριστή θέση, στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ταξίδεψαν στην Πάτρα, για να υποστηρίξουν τον ΟΦΗ.

Και η συμπεριφορά τους ήταν ιδανική.

Ολη η Ελλάδα είδε τι ομάδα έχουμε. Εχω δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για τον ΟΦΗ μας.

Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους.

Προσοχή όμως. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Εχουμε δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά, για να τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Αρη, να είναι προσεκτικοί.

Να μην έχουμε προβλήματα.

Την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο.

Καλώ όσους αγαπούν τον ΟΦΗ, να έρθουν κοντά στην ομάδα, σε αυτήν την ιστορική στιγμή».

Έντονη κίνηση για τα εισιτήρια με Άρη

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Άρη, την ώρα που παρατηρείται έντονη κίνηση όσον αφορά στην προπώληση, με την ΠΑΕ να προτρέπει τον κόσμο να προμηθευτεί εγκαίρως το εισιτήριο του. Η διάθεση τους, θα ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι επειδή η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι ΟΦΗ-Αρης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς , θα ήταν καλό ο κόσμος που θέλει να βρεθεί στο παιχνίδι να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του.

Εισιτήρια θα διατίθενται από το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο στις παρακάτω τιμές:

- 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5.

-15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8,9

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο στα παιδιά, εφ’ όσον συνοδεύονται», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Ευχαρίστησε την Παναχαϊκή για την φιλοξενία ο ΟΦΗ

«H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναχαική για την άριστη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, ο ΟΦΗ θέλησε να ευχαριστήσει την Παναχαϊκή για την άψογη φιλοξενία και τη στάση των Πατρινών, στην μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία ήταν υποδειγματική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News