Η ομάδα που είναι τα "πάντα όλα"!

Ποδόσφαιρο
Η ομάδα που είναι τα "πάντα όλα"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκείνοι… οι μέτοχοι, εκείνοι οι φίλοι, εκείνοι η διοίκηση! Μοιράζουν τριάρες, κερδίζουν τα ματς από το πρώτο ημίχρονο, μαζεύουν τους βαθμούς με τη σέσουλα και ανοίγουν δρόμους σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή η φράση «τα πάντα όλα», που χρησιμοποιεί συχνά ο Νίκος Αναστόπουλος, έχει μπει αυτούς τους μήνες αυθόρμητα στην καθημερινότητά μας, από την ξέφρενη πορεία που χάραξε η ομάδα του ΟΦΗ, από το Αίγιο και μετά, παραιτημένη και μόνη (τότε), αλλά ικανή να συντονίζεται με την ανώτερη ενέργεια της φανέλας με την οποία εμφανίζεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι τα «πάντα όλα» αυτή η ομάδα, που μοιράζει τριάρες σχεδόν σε κάθε αντίπαλο και κερδίζει τα περισσότερα παιγνίδια από το πρώτο ημίχρονο, μαζεύοντας τους βαθμούς με τη σέσουλα, που την εκτόξευσαν στο +13, με αέρα γεμάτο οξυγόνο στη κορυφή.

Οι άνθρωποι αυτοί που φοράνε τη φανέλα του ΟΦΗ, οι παίκτες, έχουν δείξει τεράστια ωριμότητα με τις απίστευτες επιδόσεις τους μέσα στα γήπεδα, όπου πέτυχαν να κρατήσουν όρθιο στον σκοπό τους.

Εκείνοι… οι μέτοχοι, εκείνοι οι φίλοι, εκείνοι η διοίκηση! Από αυτούς ξεκίνησαν όλα στην τρέχουσα σεζόν

Με την έννοια ότι, όλα όσα έχουν γίνει, οφείλονται στη φλόγα που κράτησαν δυνατά αναμμένη, έλκοντας βοήθειες φίλων του ΟΦΗ και ενισχύοντας τις κινήσεις των παραγόντων που μπήκαν μπροστά στα πολύ δύσκολα, να σταθούν κοντά τους και να βρουν τις όποιες εφικτές λύσεις. Αλλά και του φίλαθλου κόσμου που διψά για νίκες και για επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, .

Ξύπνησαν μεγάλες και ανεξίτηλες μνήμες που είχαν μπει στο συρτάρι, οι εικόνες που είδαμε από το γήπεδο της Πάτρας, με εκατοντάδες φίλους του ΟΦΗ να ζητωκραυγάζουν από ευτυχία στο όνομα της ομάδας που εκφράζει το βάθος του ψυχισμού τους. Το ίδιο και στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» το βράδυ του Σαββάτου, όπως τότε που ο ΟΦΗ επέστρεφε με επιτυχίες από την Ελλάδα και την Ευρώπη!

Μην ρωτήσεις να σου πω, τι μπορεί να σκέφτεται η στήλη για την επόμενη μέρα. Σκέπτεται πάντως και θα εκφρασθεί.

Τώρα η ώρα είναι η ώρα του μεγάλου τώρα!

Την Μεγάλη Τετάρτη με τον Άρη, το «Γεντί Κουλέ» θα είναι κατάμεστο κι ας είναι στις 3 μ.μ που δεν είναι η πλέον κατάλληλη ώρα. Ο κόσμος, όμως, θα είναι εκεί γιατί είναι λάτρης του ωραίου και έχει τη συνείδηση να αναγνωρίζει. Αυτός ο ΟΦΗ, αυτή η ομάδα, δεν χωράει παρά μόνο την επικρότηση και τον θαυμασμό μας, ως αξία που πιστοποιείται από παιγνίδι σε παιγνίδι!

Σ.Σ.: Αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν λίγες μέρες οι παίκτες πληρώθηκαν τα οφειλόμενα του Ιανουαρίου, η κατανόηση της συμβολής τους και του ώριμου τρόπου που ακολούθησαν (καταδείχτηκε και από την επιστολή τους προς τους μετόχους) γίνονται ως στοιχεία ακόμη πιο σημαντικά. Ομαδικό πνεύμα, με πολύ καρδιά και καλό μυαλό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News