Πήρε το ντέρμπι (1-2) με Παναχαϊκή και η Κ19 του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πήρε το ντέρμπι (1-2) με Παναχαϊκή και η Κ19 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη… σκυτάλη από την πρώτη ομάδα, πήρε σήμερα η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, που κέρδισε με τη σειρά της στην Πάτρα την Παναχαϊκή με 1-2.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη έδειξε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, φτάνοντας στο «τρίποντο» στις καθυστερήσεις.

Έτσι, ο ΟΦΗ είναι μόνος πρώτος ενόψει της αναμέτρησης με τον συμπολίτη Εργοτέλη μεσοβδόμαδα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα αγώνα λιγότερο με τη Σπάρτη.

Στο σημερινό ματς, ο Κουράκης άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 50’. Οι Πατρινοί ισοφάρισαν στο 88’ με ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αφού αρχικά ακυρώθηκε, όμως στη συνέχεια ο διαιτητής το μέτρησε κανονικά.

Οι Κρητικοί «άγγιξαν» το γκολ στο 90’ με τον Αζίζι και τελικά το πέτυχαν στο 92’ με τον Σουρνάκη, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΟΦΗ: Παναγιώτου, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Πλουμής, Ρουσάκης, Λαμπριανίδης, Κοντογιάννης, Καλαϊτζάκης (68’ Σουρνάκης), Νοικοκυράκης (90’ Μαρινάκης), Σταυρακάκης (75’ Αζίζι), Κουράκης (90’ Ξενοκτιστάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News