Αμφίβολος με Παναχαϊκή ο Λεάλ

ΟΦΗ
Αμφίβολος με Παναχαϊκή ο Λεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για την αναμέτρηση, με την Παναχαική στην Πάτρα (Σάββατο, 31/3, 15:00).

Ο Σέρτζιο Λεάλ, προπονήθηκε επιφυλακτικά, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή μετά από συζήτηση που θα έχει με τον παίκτη αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι .

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Μονιάκης-Παπαστεριανός ενώ επιστρέφουν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, οι Βουό και Μπολάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες:

Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το απόγευμα , αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με το πούλμαν της ομάδας, για την Πάτρα. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News