ΟΦΗ

Αμφίβολος με Παναχαϊκή ο Λεάλ

Εκτός της αποστολής του ΟΦΗ Μονιάκης και Παπαστεριανός …

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για την αναμέτρηση, με την Παναχαική στην Πάτρα (Σάββατο, 31/3, 15:00).

Ο Σέρτζιο Λεάλ, προπονήθηκε επιφυλακτικά, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή μετά από συζήτηση που θα έχει με τον παίκτη αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι .

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Μονιάκης-Παπαστεριανός ενώ επιστρέφουν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, οι Βουό και Μπολάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες:

Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το απόγευμα , αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με το πούλμαν της ομάδας, για την Πάτρα. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι.

Σχόλια