ΟΦΗ

Ενωτικό κάλεσμα για τον ΟΦΗ από τον Αντώνη Παπαδάκη

Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης, βρίσκεται πολύ κοντά οικονομικά και ηθικά στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ τους τελευταίους μήνες

«Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ για να επανέλθει στην Σούπερ Λιγκ. Καλώ όλους τους φίλους της ομάδας, όπου και αν βρίσκονται, σε συσπείρωση».

 

 Με τα λόγια αυτά, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, o οποίος είναι πολύ κοντά οικονομικά και ηθικά στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ τους τελευταίους μήνες, αναφέρθηκε στην απόφαση του, να σταθεί και αυτός στο πλευρό της ομάδας, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή.

 

«Ήρθα με ενωτικό πνεύμα και μόνο για το καλό του ΟΦΗ. Ο κοινός στόχος όλων είναι η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ και να γίνει βιώσιμη και αυτάρκης. Θα χρειαστεί χρόνος και δουλειά για την προσπάθεια  αυτή.  Ο ΟΦΗ όμως διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα brand name στην Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι τον αγαπάμε αυτό που πρέπει, για να προχωρήσει».

 

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη , ο οποίος διέθεσε ένα ακόμη σημαντικό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας. Παράλληλα ευχαριστεί και τον επιχειρηματία Ζαχαρία Παπουτσάκη (ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας), ο οποίος επίσης σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βοήθησε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται με ένα σεβαστό ποσό.

 

Σχόλια