ΟΦΗ

Οικονομικές ανάσες με ενέργειες της οικογένειας Τζιράκη

Φουλ για αδειοδότηση ο ΟΦΗ με ένα σημαντικό ποσό να συγκεντρώνεται αποκλειστικά για αυτό το σκοπό με την οικογένεια Τζιράκη να παίζει καθοριστικό ρόλο σε μια δύσκολη και καθοριστική στιγμή για την ομάδα

Η ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή της Σούπερ Λίγκας και ένας σημαντικός σκόπελος που πρέπει να ξεπεραστεί είναι αυτός της διαδικασίας αδειοδότησης.

 

Ωστόσο, υπάρχει φως και αισιοδοξία, με την οικογένεια Τζιράκη να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα διατεθεί αποκλειστικά στην αδειοδότηση της ομάδας.

 

Από την ΠΑΕ ΟΦΗ εκδόθηκε η σχετική ενημέρωση προς τον φίλαθλο κόσμο, μαζί με το «ευχαριστώ» σε επιχειρήσεις που στάθηκαν αρωγοί:

 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι μετά από ενέργειες της οικογένειας Τζιράκη, συγκεντρώθηκε  ένα  σημαντικό ποσό, το οποίο και θα διατεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην αδειοδότηση της ομάδας μας.

 

Σε μια δύσκολη και καθοριστική στιγμή για την ομάδα μας, η οποία βρίσκεται κοντά στο στόχο της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκ, η οικογένεια Τζιράκη, μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών, φίλων του ΟΦΗ από το Ηράκλειο, έκανε πράξη αυτό που η διοίκησης της ΠΑΕ, της ζήτησε πριν από μερικές ημέρες.

 

Την βοήθεια και την ώθηση, για να μπορέσει ο ΟΦΗ μας να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του για την άνοδο.

 

Θεωρούμε ότι έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ, να τον ενημερώσουμε για την εξέλιξη αυτή, προκειμένου να γνωρίζει, τους ανθρώπους, που σε αυτή την κρίσιμη ώρα, στάθηκαν στις επάλξεις και βοήθησαν την ομάδα μας, στην πιο δύσκολη μάχη.

 

Όταν ολοκληρωθεί με το καλό η χρονιά και η ομάδα μας έχει πετύχει το στόχο της, τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της αδειοδότησης, θα αναφερθούμε εκτενώς, στους επιχειρηματίες, που σε αυτήν την ιστορική στιγμή, στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και της έδωσαν το φιλί ζωής που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.

 

Σε αυτή τη φάση όμως η  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστεί απο καρδιάς τις παρακάτω επιχειρήσεις:

-Οικογένεια Τζιράκη

-Πλατάκης ΑΕ

-Βαρδαλαχάκης ΑΕ

-Καρνής Θέμης ΑΕ

-Πετράκης Ζαχαρίας ΑΕ

-Γωνιανάκης Νίκος Stonetech ΑΕ

-Mποτζάκης Εμμανουήλ  ΑΕ

-Aδερφοί Τσαγκαράκη New York

-ΤΟΥΟΤΑ Παπακαλιάτης

-Χονδράκης Γεώργιος

-Τρυπάκης Γεώργιος

Στην φωτογραφία ο Δημήτρης Τζιράκης με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη».

Σχόλια