Η αδειοδότηση το νούμερο ένα στην ατζέντα της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η αδειοδότηση το νούμερο ένα στην ατζέντα της ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και η αγωνιστική πορεία, πρέπει πάση θυσία να συνδυαστεί και με την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής.

Έτσι, η αδειοδότηση ήταν το νούμερο ένα θέμα στη σημερινή σύσκεψη των διοικούντων την ΠΑΕ, όπου το παρών έδωσαν και πρόσωπα που είναι κοντά στην προσπάθεια.

Αναλύθηκαν όλα τα στοιχεία και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας θετικός απολογισμός σύμφωνα με τις ανάγκες.

Στην άτυπη συνεδρίαση το παρών έδωσε ο Δημήτρης Τζιράκης, από τον οποίο είχε ζητηθεί βοήθεια με ένα συγκεκριμένο ποσό για την αδειοδότηση, όταν η οικογένεια του είχε συζητήσει με τον Κώστα Καζανάκη για συνδρομή στον ΟΦΗ στην πρόσφατη γενική συνέλευση.

Αυτό έγινε πράξη σήμερα, καθώς με την παρουσία του επιβεβαιώθηκε η οικονομική στήριξη της οικογένειας Τζιράκη, όπως και από κάποιους δικούς της ανθρώπους.

Επίσης, παρευρέθηκε ο Αντώνης Παπαδάκης, που ούτως ή άλλως εκπροσωπείται στο διοικητικό συμβούλιο από το νομικό του και θα συνδράμει οικονομικά σ’ αυτή την προσπάθεια.

Επιπλέον, με τις τελευταίες κινήσεις των μετόχων της ΠΑΕ, που είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα μέλη της διοίκησης, υπάρχει αθροιστικά ένα σημαντικό ποσό που θα διαχειριστεί η τελευταία για το μέτωπο της αδειοδότησης. Φαίνεται λοιπόν, ότι με μια συλλογική προσπάθεια έχουν γίνει τα... αποφασιστικά βήματα, ενώ μέχρι την κατάθεση του φακέλου υπάρχει αισιοδοξία ότι τα πάντα θα είναι έτοιμα στο 100%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News