ΟΦΗ

Μεμονωμένο περιστατικό χαρακτηρίζει ο ΟΦΗ τα όσα καταγγέλλει ο Εργοτέλης

Η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδίκασε το περιστατικό, ωστόσο, θεωρεί ότι δεν μπορεί να αμαυρώσει την ωραία ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο «Γεντί Κουλέ»

Ως μεμονωμένο περιστατικό χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΟΦΗ τα όσα σημειώθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» με φιλάθλους του ΟΦΗ και του Εργοτέλη.

 

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ χαρακτηρίζουν υπερβολικές τις αναφορές του Εργοτέλη και τονίζουν ότι το περιστατικό έγινε από άτομα  έξω από το γήπεδο και δεν επηρέασε το παιχνίδι. Καταδικάζουν, ωστόσο, την κίνηση των φιλάθλων.

 

Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι «είναι κάτι που το καταδικάζουμε, καθώς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φίλους του Εργοτέλη, τους οποίους μάλιστα φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας. Το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει την όμορφη ποδοσφαιρική εικόνα που δημιούργησαν 6 και πλέον χιλιάδες θεατές».

 

Καταλήγοντας η πλευρά του ΟΦΗ υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είχε αναφερθεί από τον Εργοτελη η ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι 6 χιλιάδες φίλαθλοι τονίζοντας την ανάγκη να υπάρχουν γεμάτες εξέδρες στα ελληνικά γήπεδα και όχι να γίνονται αγώνες μεταξύ συγγενών και φίλων.

 

Σχόλια