default-image

Κάλεσμα από τους Συνδέσμους του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Κάλεσμα από τους Συνδέσμους του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι οργανωμένοι οπαδοί προσκαλούν όλο τον κόσμο του ΟΦΗ για μαζική παρουσία στο «Γεντί Κουλέ» στο αυριανό ντέρμπι με τον Εργοτέλη

Μετά την ΠΑΕ ΟΦΗ και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας σημαίνουν… γενικό συναγερμό για το αυριανό ντέρμπι στο «Γεντί Κουλέ» με τον Εργοτέλη.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «επιβάλλεται να κάνουμε ΞΑΝΑ το καθήκον μας και να βρεθούμε μαζικά στο «Γεντί Κουλέ» για αυτούς τους παίκτες, για αυτόν τον προπονητή αλλά πάνω από όλα για τον ΟΦΗ μας» και καλούν άπαντες στη Θύρα 4 με ένα ασπρόμαυρο κασκόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους Συνδέσμους:

ΟΛΟΙ «Γεντί Κουλέ»

Οι παίκτες της ομάδας συνεχίζουν με την αγωνιστική τους παρουσία να μας κάνουν υπερήφανους παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και ολόκληρη η ομάδα την φετινή χρονιά.

Ο κόσμος του ΟΦΗ χαίρεται να βλέπει ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάχονται πραγματικά μέσα στο γήπεδο και σέβονται την φανέλα που φοράνε!

Για αυτό λοιπόν και εμείς από την πλευρά μας επιβάλλεται να κάνουμε ΞΑΝΑ το καθήκον μας και να βρεθούμε μαζικά στο «Γεντί Κουλέ» για αυτούς τους παίκτες, για αυτόν τον προπονητή αλλά πάνω από όλα για τον ΟΦΗ μας.

Σαν οργανωμένοι σύνδεσμοι καλούμε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ από το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη για να δώσει βροντερό παρόν στο αυριανό παιχνίδι και να σπρώξει την ομάδα σε ακόμα μια νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο!

Όλοι στο «Γεντί Κουλέ».

Τέλος εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους φιλάθλους μας, από όλες τις κερκίδες του γηπέδου ώστε να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις της αντίπαλης ομάδας και να προστατεύσουμε το γήπεδο.

Ο ΟΦΗ φοβίζει και επιβάλλεται, σε αυτήν την χρονική στιγμή, να προστατεύσουμε το γήπεδο μακριά από συμπεριφορές που πιθανόν να στοιχήσουν.

Υ.Γ. Ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ που θα βρεθεί στην ΘΥΡΑ 4 πως επιβάλλεται η παρουσία του στην κερκίδα να συνοδεύεται με ασπρόμαυρο κασκόλ.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News