Κοντά στον ΟΦΗ θα είναι η οικογένεια Τζιράκη

ΟΦΗ
Κοντά στον ΟΦΗ θα είναι η οικογένεια Τζιράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Δημήτρης Τζιράκης, υιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας και πετυχημένου επιχειρηματία Μιχάλη Τζιράκη, εκπροσώπησε την οικογένεια του, στην διαδικασία και δήλωσε «παρών» στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκ.

Η οικογένεια Τζιράκη θα βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια που κάνει αυτήν την εποχή ο ΟΦΗ, ενώ θα επιχειρήσει θα συμπαρασύρει και άλλους επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, σε αυτήν την κρίσιμη χρονική στιγμή, για το σύλλογο.

Ο Δημήτρης Τζιράκης, εκ μέρους της οικογένειας του, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στο πρόσωπο του Κώστα Καζανάκη, αλλά και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Κώστας Καζανάκης ανέφερε ότι «ο Μιχάλης (σ.σ. Τζιράκης) και ο Δημήτρης θα είναι κοντά μας σε ότι χρειαστεί. Η οικογένεια Τζιράκη θα είναι κοντά στον ΟΦΗ και τους ευχαριστώ από καρδιάς, για αυτό».

Γ. Αλετράς: Ευχαριστώ τα μέλη της Διοικούσας

«Ο ΟΦΗ χρειάζεται χρήματα, αλλά χρειάζεται και αγάπη». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς, αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, για το έργο της Διοικούσας Επιτροπής, τους τρείς μήνες, που είχε τις τύχες της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για το έργο, που έκαναν και τη βοήθεια προς την ομάδα, στην κρίσιμη στιγμή.

«Η ομάδα χρειάζεται χρήματα, αλλά και αγάπη. Και τα δυο έλειπαν, όταν αναλάβαμε εμείς. Δώσαμε αγάπη, αλλά και όσα χρήματα μπορέσαμε να βρούμε, απο τους μετόχους. Τα διαχειριστήκαμε με σύνεση. Ευχαριστώ τα παιδιά της Διοικούσας Επιτροπής. Ρισκάραμε πολύ. Είχαμε στο μυαλό μας μόνο πως θα σωθεί η ομάδα, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας, τους εαυτούς μας και τα σπίτια μας. Πετύχαμε περισσότερα από ότι περιμέναμε. Κάποιοι από εμάς συνεχίζουν στη νέα διοίκηση, για να ολοκληρώσουμε, αυτό που έχουμε ξεκινήσει.Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας» ανέφερε ο κ. Αλετράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News