default-image

Απών λόγω καρτών με Εργοτέλη ο Μπολάκης

ΟΦΗ
Απών λόγω καρτών με Εργοτέλη ο Μπολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ τον δήλωσε να εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής στο προσεχές ντέρμπι με τον Εργοτέλη

Χωρίς τον Μανόλη Μπολάκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ το Σάββατο απέναντι στον Εργοτέλη. Ο ακραίος αμυντικός της ομάδας συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και η τεχνική ηγεσία, αποφάσισε να τον δηλώσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ακολουθούν για τον ΟΦΗ τα παιχνίδια με την Παναχαϊκή (εκτός),  τον Άρη (εντός) και  τη Δόξα Δράμας (εκτός), όπου προτιμήθηκε να είναι ετοιμοπόλεμος.

Στην σημερινή προπόνηση ο Νίκος  Παπαδόπουλος, είδε όλους τους παίκτες να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, με εξαίρεση τους Βουό και Παπαστεριανό, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό και έκαναν θεραπεία. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Εργοτέλη και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και έτσι η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα μπει στην τελική της ευθεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News