«Έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Σαρρής

Ποδόσφαιρο
«Έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Σαρρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε πλήρης ημερών (98 ετών) μετά από μια ζωή προσφοράς, εντιμότητας και ενεργειών που ενέπνεαν τον σεβασμό ο Κώστας Σαρρής.

Όπως τονίζει και η κοινή συλλυπητήρια ανακοίνωση του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΟΦΗ για το θάνατο του «είχε σημαντικό ρόλο, για πάνω από μια 20ετία στα δρώμενα του ΟΦΗ και βοήθησε με κάθε του δύναμη, το σωματείο σε διάφορες στιγμές της νεότερης ιστορίας του. Ο Κώστας Σαρρής ήταν ο αντιπρόσωπος της Motor-Oil στο Ηράκλειο και ένα πρόσωπο πολύ σεβαστό, σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ για το δυναμισμό, την ντομπροσύνη και την αποφασιστικότητα του».

Η νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 3μμ. στον Άγιο Τίτο και αναμένεται να παραστεί πλήθος κόσμου μαζί με διακεκριμένες προσωπικότητες, καθώς ο εκλιπών ήταν πάντα ο άνθρωπος που βοηθούσε και μπορούσες να ακούσεις ορθά και ανθρώπινα νοήματα από κάθε του λέξη.

Ευεργέτησε τον ΟΦΗ μέσω της στενής φιλίας του με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη αλλά και βοήθησε πού κόσμο, καθώς η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή για όποιον είχε ανάγκη. Όλοι όσοι έζησαν εκείνες τις εποχές του ΟΦΗ είναι υπερήφανοι για την κρητική ομάδα αν και ήπιε από το πικρό ποτήρι της αχαριστίας.

Το 1996 όταν τον τίμησε η ΕΠΣΗ είχε πει συγκινημένος για όλα αυτά: «Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτά που πίστευα και αυτά που ένιωθα. Ποτέ δεν ξεκίνησα να κάνω κάτι, ούτε για να με τιμήσουν, ούτε για να προβληθώ. Τους ευχαριστώ και θα θυμούμαι πάντα που στάθηκαν δίπλα μου». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News