ΟΦΗ: Έχουμε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Μάνο

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Έχουμε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Μάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ θέλησε να πάρει θέση μετά και από τα δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό...

Με αποψινή της ανακοίνωση, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει γνωστό πως έχει καταθέσει πρόταση ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού...

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Με αφορμή δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μάνο, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εδώ και ένα μήνα, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ικανότατο επιθετικό μας, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και της Football league με 16 γκολ, για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα μας.

Υπάρχει επίσημη πρόταση προς τον παίκτη, για να συνεχίζει μαζί μας, την οποία γνωρίζουμε ότι εξετάζει με προσοχή και σοβαρότητα.

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, είναι ότι οι συζητήσεις, γίνονται στην βάση, να παίζει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τη νέα περίοδο.

Οπότε, γίνεται αντιληπτό, ότι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στην παρούσα φάση, είναι η ομάδα μας και σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο Δημήτρης Μάνος, να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

Όταν έρθει η ώρα, να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα πληροφορηθεί οποιαδήποτε εξέλιξη.

Για μας, αλλά και για τους παίκτες μας, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο, από την άνοδο!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News