Παπαδόπουλος: Σημαντική νίκη για εμάς, πάμε στο επόμενο ματς

ΟΦΗ
Παπαδόπουλος: Σημαντική νίκη για εμάς, πάμε στο επόμενο ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νίκη είναι το ζητούμενο πλέον για την ηρακλειώτικη ομάδα σε κάθε ματς

Το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας με 3-1 στο Ελ Πάσο, όπως επισήμανε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής του ΟΦΗ θεωρεί ότι «“κλειδί” της νίκης ήταν η γρήγορη ισοφάριση. Για μας είναι μια ακόμη σημαντική νίκη. Υπάρχει πίεση και άγχος για να πετύχουμε το στόχο. Για αυτό σε κάποια σημεία του παιχνιδιού γυρίσαμε πίσω και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Σημαντική νίκη για μας, για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα».

Αναφερόμενος στα λάθη των παικτών του κατά τη διάρκεια του αγώνα είπε: «Κάποια λάθη προέρχονται από την πίεση του αποτελέσματος. Δεν πρέπει να γίνονται. Η αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ, ήταν πολύ καλή. Πρέπει κάποια ατομικά λάθη να τα διορθώσουμε. Είμαστε έμπειρη ομάδα και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε κάποιες στατικές φάσεις».

-Για το αν επηρέασαν τον ΟΦΗ οι απουσίες;

«Η ομάδα έχει βάθος. Δεν θα έλεγα ότι μας επηρέασαν οι απουσίες».

-Για τη μάχη της ανόδου:

«Σημαντικές οι επόμενες 5-6 αγωνιστικές, ίσως κριθεί η άνοδος. Θα πω για μια ακόμη φορά ότι σημασία στη φάση αυτή έχει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να αποβάλουμε το δικό μας άγχος και να βάλουμε άγχος στους αντιπάλους μας. Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε δείξει».

Εκ μέρους της Καλλιθέας, ο συνεργάτη του προπονητή Γιώργου Κορακάκη (ήταν τιμωρημένος), Νίκος Κοτσοβός επισήμανε : «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η γρήγορη ισοφάριση από πλευράς ΟΦΗ και τα δυο στημένα έκριναν το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ, ήμασταν άτυχοι στο δοκάρι, αν είχε γίνει το 2-2, θα μπορούσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για μας τα δύσκολα ξεκινάνε από το επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεται επιμονή και εμπιστοσύνη. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Κάθε Κυριακή πρέπει να παίρνουμε κάτι πλέον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News