Όλο και πιο... καλή η θέα, Καλλιθέα-ΟΦΗ 1-3

ΟΦΗ
Όλο και πιο... καλή η θέα, Καλλιθέα-ΟΦΗ 1-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η Καλλιθέα να προηγήθηκε στο "Ελ Πάσο" αλλά η κρητική ομάδα δεν... έκοψε τις καλές της συνήθειες...

Ξανά πρώτος, έστω με παιχνίδι περισσότερο πέρασε ο ΟΦΗ και... περιμένει το αυριανό ντέρμπι ΠαναχαΙκής-Άρη με ηρεμία. Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Football League, επικράτησε 3-1 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα.

Η κρητική ομάδα πέτυχε την ένατη συνεχόμενη νίκη της, ενώ για τους παίκτες του Παπαδόπουλου ήταν το ένατο εφετινό παιχνίδι στο οποίο σημειώνουν τρία γκολ. Παράλληλα αυτή ήταν η τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ, ενώ ο Δημήτρης Μάνος σημείωσε το 16ο του γκολ σε 17 συμμετοχές στην κατηγορία. Η Καλλιθέα έμεινε καθηλωμένη στην 16η θέση, σε θέση υποβιβασμού, μένοντας χωρίς τρίποντο για ένατο σερί παιχνίδι.

Για την Καλλιθέα ήταν παρτίδα παραμονής και παρότι προηγήθηκε στο 2' με κεφαλιά του Συριόπουλου από σέντρα του Μάκο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 8' ο Λεάλ έδωσε στον Μπολάκη, αυτός έκανε το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι και ο Μάνος με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33' ο Λεάλ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 43' ο Ντίνας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 για τον ΟΦΗ. Λίγο μετά την έναρξη του β' μέρους, ο Μάνος έφτασε κοντά στο 17ο γκολ σε 17 ματς στη Football League, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Καλλιθέα απάντησε στο 49' με σουτ του Σμυρλή, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή, αλλά το 1-2 ήταν ρευστό στο σκορ. Εντέλει, τη... μπουγάδα καθάρισε εκ νέου ο Ντίνας, πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 83'. Το 1-3 έμεινε μέχρι τέλους και οι Κρητικοί δίκαια έφτασαν σε μια ακόμα σημαντική νίκη.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γ. Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (53' Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80' Ζυγκερίδης), Τσατσόπουλος (65' Μίγγος), Σμυρλής.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης (68' Βαφέας), Λεάλ (78' Κοέλιο), Ντίνας, Κουτσιανικούλης (46' Κοιλιάρας), Μάνος.

                                           Τα δεδομένα της αγωνιστικής

Σάββατο 17 Μαρτίου

Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-3 (2' Συριόπουλος - 8' Μάνος, 43', 83' Ντίνας)

Κυριακή 18 Μαρτίου

Παναχαϊκή - Άρης (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Καραϊσκάκης Άρτας - Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00 WEB TV, Αλκαζάρ)

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Απόλλων Πόντου - Αιγινιακός (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Βέροια - ΑΟΧ Κισσαμικός Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Σπάρτη Δ.Δ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News