ΟΦΗ

Όλα ανοιχτά για τον Μαχαίρα, κορυφώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ

Πέρα από τις δεδομένες απουσίες του Βουό και του Παπαστεριανού, ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος σχεδιάζει τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κρητικής ομάδας κόντρα στην Καλλιθέα (Σάββατο 17/3, 15:00), μη γνωρίζοντας, το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την κατάσταση του Δημήτρη Μαχαίρα.

Ο μέσος του ΟΦΗ ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από σφίξιμο στο δικέφαλο ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" απέναντι στα Τρίκαλα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ελπίζει στην επιστροφή του Μαχαίρα ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον ΟΦΗ, στην προσπάθεια του για μια ακόμα νίκη, η οποία θα φέρει τους "ασπρόμαυρους" ένα βήμα πιο κοντά στη Super League.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στην Καλλιθέα, έχει μπει στην... τελική και στο "στρατόπεδο" των "ασπρόμαυρων" έχει δοθεί νέο ραντεβού σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ.

Θετική εξέλιξη για τον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο ασφαλώς αποτελούν οι περιπτώσεις των Περογαμβράκη, Μονιάκη, Κοιλιάρας και Φαζού οι οποίοι τις τελευταίες μέρες γυμνάζονται κανονικά.

Σχόλια