«Η προσπάθεια μας έφερε πρώτους»

Ποδόσφαιρο
«Η προσπάθεια μας έφερε πρώτους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Football League, περιμένει πλέον ο ΟΦΗ τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών για την άνοδο που θα «κλείσουν» την 21η αγωνιστική.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια.

Αναλυτικά επισήμανε: «Κατά την άποψη μου κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με εξαίρεση 15-20 λεπτά μετά το γκολ που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε ηρεμία να κρατήσουμε τη μπάλα, μας αποσυντόνισε ο τραυματισμός του Παπαστεριανού και αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας εκεί. Παρόλα αυτά και σε εκείνη τη φάση του παιχνιδιού ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρίες. Θα έλεγα ότι εμείς στην κόντρα επίθεση μόλις κλέβαμε τη μπάλα, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε 2ο και 3ο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, τακτικά είμαστε άριστοι. Διορθώσαμε αρκετά πράγματα στην επανάληψη, σε ότι αφορά την ενέργεια μας και το πρέσινγκ ψηλά, για να μη δώσουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να έχει την κατοχή της μπάλας, όπως συνέβη για ένα διάστημα στο πρώτο μέρος. Η ομάδα μετά από μεγάλη προσπάθεια είναι πρώτη στη βαθμολογία σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όμως ταπεινά πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν δύσκολα ματς, έχουμε προβλήματα. Μας βγήκαν σήμερα δύο ακόμη με Παπαστεριανό και Βουό. Τον πρώτο θα τον αφήσει έξω από τη βλέπω, για τον δεύτερο θα δούμε αύριο. Συγχαρητήρια σε όλους, ταπεινά πάμε για το επόμενο ματς».

Για το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή οι άλλοι ανταγωνιστές «κυνηγούν» τον ΟΦΗ πρόσθεσε: «Θετικό είναι, με την έννοια ότι βάζεις άγχος στους αντιπάλους σου. Μία από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο δεν έχει τόσο μεγάλη πείρα για να αντέξει στην πίεση, όμως όλα είναι σχετικά. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Κανείς δεν μας κάνει δώρα, εμείς κάνουμε στους εαυτούς μας. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες κόντρα στους συνδιεκδικητές. Η ομάδα είναι εδώ από την προσπάθεια που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και όλοι μας».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος ο οποίος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, ήταν μια δύσκολη και επίπονη εβδομάδα. Είχαμε ταξίδι και τρία παιχνίδια που ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν μας χαρίστηκε κανένας. Είμαστε πολύ σοβαροί και δουλέψαμε πολύ σκληρά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας. Δε μένουμε εδώ, έχει συνέχεια η προσπάθεια και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά που μας δίνει τρεις βαθμούς. Για το ματς, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και έπειτα δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, κάτι που μας άγχωσε λίγο, αλλά δεν πιεστήκαμε γιατί δεν είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας, με τον προπονητή να μας εξηγεί κάποια πράγματα στην ανάπαυλα. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες, πετύχαμε άλλα δύο γκολ και θεωρώ το αποτέλεσμα απολύτως δίκαιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News