Παπαδόπουλος: «Όλοι να δώσουμε ότι μπορούμε»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Όλοι να δώσουμε ότι μπορούμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε όλες τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα με τον Αιγινιακό ανταπεξήλθαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και αυτό έκανε χαρούμενο το Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια, ενώ σε ότι αφορά την άνοδο πρόσθεσε ότι ξεκαθάρισε η πρώτη 3αδα που θα «κυνηγήσει» τον στόχο.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε αρκετά στην αρχή του παιχνιδιού. Καταφέραμε όμως  και σκοράραμε νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι, πετύχαμε ακόμα δύο γκολ που και αυτά φέρνουν τους τρεις βαθμούς. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο το τι κάνουμε εμείς. Είναι μια καθοριστική στιγμή για τον ΟΦΗ και όλοι μας πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε. Η ουσία είναι ότι ήρθε η νίκη και συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί. Τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο και αυτές θα είναι οι ΟΦΗ, Άρης, Παναχαϊκή».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων, Κώστας Νικολαΐδης ανέφερε: «Για εμάς τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Τα παιδιά έδειξαν ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε πολλές πιθανότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει το βάρος της φανέλας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News