Γιαγκιόζης: «Τιμή μου που επιστρέφω»

Ποδόσφαιρο
Γιαγκιόζης: «Τιμή μου που επιστρέφω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι τιμή μου, που είμαι πάλι εδώ». Με τα λόγια αυτά ο Γιώργος Γιαγκιόζης χαιρέτησε τη Δευτέρα (5/3) τους ανθρώπους του ΟΦΗ, μπαίνοντας στα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας είχε δικαίωμα μεταγραφής, μετά την αποχώρηση της Βέροιας, από το πρωτάθλημα της Football league και στον ΟΦΗ, που έχουν τρείς τερματοφύλακες (Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου) κινήθηκαν για την απόκτηση, ενός παλιού γνώριμου στην ομάδα.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης, είναι γέννημα-θρέμα του ΟΦΗ, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013. Παρέμεινε στον ΟΦΗ μέχρι το 2015 και τώρα επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω» ανέφερε αρχικά ο Γιαγκιόζης μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ενώ συνεχίζοντας δήλωσε: «Ο ΟΦΗ είναι μέσα στην καρδιά μου. Εδώ ξεκίνησα, εδώ ανδρώθηκα. Είναι τιμή μου, που είμαι και πάλι εδώ για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο».

Για την δική του επιστροφή στην ομάδα, ο ίδιος επισήμανε ότι: «κάθε εμπόδιο για καλό. Έφυγα, αλλά ξαναγύρισα και πιστεύω ότι αυτή τη φορά, είμαι πιο δυνατός και πιο έμπειρος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνουν να το αποδείξω».

Ο Γιαγκιόζης πριν από μερικές μέρες έπαιξε αντίπαλος του ΟΦΗ με την Βέροια, αλλά τώρα επιστρέφει ως παίκτης της κρητικής ομάδας.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τα πράγματα με τη Βέροια, δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε και είναι κρίμα για αυτήν την ιστορική ομάδα. Της εύχομαι να βρεί το δρόμο της, όπως και στους φιλάθλους της Βέροιας, να την ξαναδούν όπως ονειρεύονται», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τέλος, για την προσπάθεια του ΟΦΗ για την άνοδο, ανέφερε ότι «ο ΟΦΗ έχει την καλύτερη ομάδα. Υπάρχει πολύ ποιότητα τόσο συνολικά, όσο ατομικά. Δεν έχει να φοβηθεί κανένα και τίποτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News