Το βλέμμα στον Αιγινιακό…

Ποδόσφαιρο
Το βλέμμα στον Αιγινιακό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, με το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου να αφήνει πίσω του τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και να επικεντρώνεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αιγινιακό την Τετάρτη στις 15:00.

Ως εκ τούτου οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» προπονήθηκαν κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής στο ΒΑΚ, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Αιγιανιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έκαναν αποθεραπεία, ενώ ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση ξεκίνησε θεραπεία και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, είναι ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από κει και πέρα θεραπεία ακολουθεί ο Μονιάκης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση και μέχρι την Τρίτη θα φανεί αν θα μπορέσει να τον υπολογίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Γιάννη Κοιλιάρα στον επικείμενο αγώνα.

Ο ΟΦΗ θα κορυφώσει αύριο την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση στο ΒΑΚ, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου πριν από την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News