Συγκινημένος ο Νάστος: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη»

Ποδόσφαιρο
Συγκινημένος ο Νάστος: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ανέστης Νάστος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΟΦΗ μετά το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και πριν αναφερθεί στο αγωνιστικό σκέλος, εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την στήριξη που είχε από όλους στην ομάδα σε προσωπικό επίπεδο.

Ξεκινώντας ο εκ των αρχηγών της ομάδα ανέφερε εμφανώς φορτισμένος: «Θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες, σε όλο το τεχνικό τιμ, προσωπικά στον προπονητή και στους ανθρώπους της διοίκησης για τη στήριξη που είχα το τελευταίο διάστημα. Πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δικαιώνομαι γιατί πριν λίγο καιρό, για κάποιους ανθρώπους εδώ στην ομάδα είχα δηλώσει, όταν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, ότι είναι μέσα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως τι θα γίνει. Δικαιώνομαι για αυτούς, τους έχω μέσα μου και είμαι περήφανος για αυτό».

Για το σημερινό παιχνίδι επισήμανε: «Για το παιχνίδι, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Προσπαθούσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για δεύτερο τέρμα. Είμαστε λίγο άτυχοι στο πέναλτι γιατί αν γινόταν το 2-0 θα έμπαιναν κι άλλα γκολ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, τέλειωσε αυτό το ματς, έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι πρέπει να πάρουμε και εκεί τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως αν παίξουμε καλό ή κακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάμε την ουσία και ο ΟΦΗ το έχει καταφέρει αυτό το τελευταίο διάστημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη, τους χρειαζόμαστε και στη συνέχεια».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Πέρα από την οικογένεια πάνω, είχα και μια οικογένεια εδώ. Δεν δικαιώθηκα μόνο για το γεγονός ότι έμεινα στην ομάδα, δικαιώθηκα γιατί πέρασε με κάποιους ανθρώπους συναισθηματικές καταστάσεις που μας έφεραν πιο κοντά. Με το κομμάτι το δικό μου, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά και τους ευχαριστώ πολύ. Η λέξη οικογένεια έχει περάσει στον ΟΦΗ και είναι το κλειδί για το στόχο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News