Παπαδόπουλος: «Σημαντική νίκη, δε θα μας χαριστεί κανείς»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Σημαντική νίκη, δε θα μας χαριστεί κανείς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ουσία των τριών βαθμών στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το σημερινό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, προσθέτοντας ότι όλες οι ομάδες έρχονται για να «κόψουν» βαθμούς.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι η προσπάθεια από την πλευρά των παικτών ήταν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Ακόμη μία σημαντική νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο που ξέραμε ότι θα παίξει αμυντικά, σχεδόν στο μισό γήπεδο. Προσπάθησε να πάει το ματς σε αργό ρυθμό. Θα έλεγα ότι μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε ρυθμό, είχαμε φάσεις, είχαμε το γκολ και κατά την άποψη μου μας έλειψε λίγο το καθαρό μυαλό για να βάλουμε και δεύτερο. Ίσως έτσι να ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα. Η ομάδα έπαιξε εξίσου καλά και στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την κυκλοφορία κατά τη γνώμη μου. Ήταν δύσκολο να διασπάσουμε αυτή την άμυνα. Πολλές φορές τα καταφέραμε, βγάζοντας κι άλλες τελικές και πιστεύω ότι το τελικό σκορ μας αδικεί. Και αυτή η νίκη με 1-0 δίνει τρεις βαθμούς και όπως έχω πει στους παίκτες μου, κανείς δε θα μας χαριστεί, όλοι θα δίνουν τα πάντα για να κόψουν βαθμούς από τον ΟΦΗ. Θα χαρούμε μία μέρα τη νίκη και πάμε για το επόμενο ματς, που είναι πολύ κοντά. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και στον κόσμο για την βοήθεια του ως το τελευταίο λεπτό».

Για τα ματς που ακολουθούν σε διάστημα λίγο ημερών με Αιγινιακό και Τρίκαλα υπογράμμισε: «Το καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του, όμως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Πιθανόν θα συναντήσουμε ένα κακό γήπεδο και στις λίγες μέρες που μένουν πρέπει να δουλέψουμε και με βάσει το πλάνο μας θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κούραση σχολίασε: «Εγώ δεν είδα κούραση. Εγώ είδα ότι μέχρι το 90’ η ομάδα προσπαθούσε να βάλει γκολ. Πλαγιοκοπούσε, είχε τη μπάλα, έπαιζε, έβγαλε φάσεις, έβγαλε συνεργασίες. Εγώ δεν είδα κούραση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News