Νικητής σε όλες τις κρίσιμες μάχες ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Νικητής σε όλες τις κρίσιμες μάχες ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ δουλειά και τις προηγούμενες ημέρες από την διοικούσα επιτροπή και τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ για να βρεθούν χρήματα...

Δυσκολίες και αγκάθια πάντα θα υπάρχουν όμως ο ΟΦΗ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει καταφέρει τις τελευταίες εβδομάδες να βγει νικητής σε όλες τις κρίσιμες μάχες που έχει δώσει… εντός και εκτός γηπέδων.

Η θετική έκβαση με τον φάκελο επιτήρησης ήταν σίγουρα ένα από τα μεγάλα «κλειδιά» σε αυτή την πορεία που πρέπει απαρέγκλιτα να ακολουθηθεί με απώτερο στόχο την επιστροφή μετά από τρία χρόνια στην Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης των φακέλων, όμως έστω και στο… παρά πέντε έγιναν οι κρίσιμες κινήσεις, με καθοριστική την οικονομική παρέμβαση του Αντώνη Παπαδάκη, για να υπάρχει πληρότητα και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα ο ΟΦΗ, όπως φαίνεται να έχουν αρκετές άλλες ομάδες της κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών.

Σίγουρα έγινε πολύ δουλειά και τις προηγούμενες ημέρες από την διοικούσα επιτροπή και τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ για να βρεθούν χρήματα όμως ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει την κίνηση ενός ανθρώπου, όπως είναι ο Αντώνης Παπαδάκης, που δεν είναι μέτοχος αλλά για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό, πρόσφερε πολύτιμη οικονομική στήριξη στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μάλιστα, αφού έχουν πάει όλα καλά με την επιτήρηση, σημαίνει ότι ο ΟΦΗ έχει το πάνω χέρι και στην αδειοδότηση, μια διαδικασία που θα ακολουθήσει στα τέλη Μαρτίου.

Συνέχεια στο σερί!

Αφού ξεπεράστηκε το άγχος των φακέλων, ο ΟΦΗ επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι, ακολουθώντας το Σάββατο η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας και στόχο να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν από χθες σε κυκλοφορία. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 5 ευρώ, ενώ ελεύθερη θα είναι και σε αυτό το παιχνίδι η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά. Συγκεκριμένα, στις θύρες 1,4,5 κοστίζουν 5 ευρώ.

Στη θύρα 8 κοστίζουν 10 ευρώ και στις θύρες 2,3,7,9 15 ευρώ. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. "ΟΛΟΙ γήπεδο το Σάββατο, για ένα ακόμη βήμα για την άνοδο!" αναφέρει το κάλεσμα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News