Θέλει συνεργασία με Ντόρτμουντ ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Θέλει συνεργασία με Ντόρτμουντ ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πόρτα της Γερμανικής Ντόρτμουντ για τη διερεύνηση μιας πολύπλευρης συνεργασίας, αναμένεται να χτυπήσει ο ΟΦΗ, όπως συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο Κώστας Καζανάκης με τον Κώστα Ρεπανάκη.

Στην συνάντηση Καζανάκη-Ρεπανάκη, οι δυο παλιοί παράγοντες συζήτησαν και την σημερινή προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και το έργο της Διοικούσα Επιτροπής που έχει αναλάβει την διοίκηση της ομάδας. Ο κ. Ρεπανάκης ανέφερε ότι θα είναι κοντά, σε ότι χρειαστεί για να βοηθήσει τον ΟΦΗ, ενώ θα είναι και εκείνος που θα κάνει τις επαφές με τη Γερμανική ομάδα, λαμβάνοντας τη θετική συγκατάθεση του Κώστα Καζανάκη.

Ο Κώστας Ρεπανάκης έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με στελέχη της Γερμανικής ομάδας και της επόμενες μέρες θα βρεθεί ξανά στο Ντόρτμουντ, όπου θα καταθέσει ένα πλήρη φάκελο με το ποιος είναι ο ΟΦΗ και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει και ειδικότερα το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που προσφέρεται για την φιλοξενία ομάδων.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΦΗ επιδιώκει συνεργασία με κάποια Γερμανική ομάδα, καθώς έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας και με την Στουτγκάρδη, τις εγκαταστάσεις της  οποίας μάλιστα πρόσφατα επισκέφθηκαν τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και συμμετείχαν σε τουρνουά που διεξήχθη στη Γερμανική πόλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News