Έτοιμος... να νικήσει και τον Πανσερραϊκό ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Έτοιμος... να νικήσει και τον Πανσερραϊκό ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Λεάλ να μένει εκτός αποστολής...

Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση με τον Πανσερραικό, (Κυριακή 25/2, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Ο Σέρχιο Λεάλ αν και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα έμεινε εκτός αποστολής, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις, όπως και ο Κοιλιάρας, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Νάστος έχει άδεια από την τεχνική ηγεσία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε 19 παίκτες, Συγκεκριμένα, στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανσερραικό είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοιλιάρας, Λεάλ, Νάστος, Παναγιώτου, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Περογαμβράκης, Νοικοκυράκης.

                                                   Νίκη για την Κ19

Εντωμεταξύ, με γκολ του Σταυρακάκη από το 10ο λεπτό, η Κ19 του ΟΦΗ κέρδισε και τον Παναιγιάλειο με 1-0 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη είχε δοκάρι σε φάουλ του Πλευράκη στο 16’, μια σημαντική ευκαιρία με τον Σταυρακάκη σε τετ-α-τετ στο 28’ και άλλες δυο σπουδαίες ευκαιρίες να τελειώσει πιο εύκολα το παιχνίδι με τον Κουράκη στο δεύτερο ημίχρονο (62’ και 85’), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο τέλος μάλιστα ο ΟΦΗ κινδύνεψε, καθώς στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί μια σημαντική ευκαιρία, με τον Βλάχο, ο οποίος πλασάρε άουτ από καλή θέση.

Και αυτό το παιχνίδι της Κ19 του ΟΦΗ παρακολούθησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανδαλενάκης από το Ηράκλειο.

Κ19 ΟΦΗ: Νεοκοσμίδης, Πλευράκης (82’ Ρουσάκης), Κορνάρος, Πλουμής,Λαγουδάκης, Κοντογιάννης, Σταυρακάκης (61’ Καλαιτζάκης),Κοκολογιάννης, Σουρνάκης (68’ Λαμπριανίδης), Κουράκης, Νοικοκυράκης.

Κ19 Παναιγιάλειος: Καρακίτσος, Αλντίνι,Καφετζής, Κοέα, Σακελλαρόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σπυρόπουλος (72’ Βλάχος), Κουτρόπουλος (66’ Αγγελόπουλος), Ροδόπουλος (56’ Χύσα), Τζιτζιφάκος, Δημητρέλης (81’ Σύψας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News