Μειώνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Πανσερραϊκού

Ποδόσφαιρο
Μειώνονται τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Πανσερραϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Γιάννη Κοιλιάρα και τον Ανέστη Νάστο θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, τη στιγμή που ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Ποτουρίδη και Λεάλ

Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο αφού οι περισσότεροι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Απουσίες του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αποτελούν οι Γιάννης Κοιλιάρας και Ανέστης Νάστος ο οποίος έχει άδεια από την ΠΑΕ λόγω… πατρότητας. Ποτουρίδης και Λεάλ προπονήθηκαν κανονικά για ακόμα μια μέρα και τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η τελευταία προπόνηση, η οποία και σηματοδοτεί το τέλος της προετοιμασίας ενόψει Πανσερραϊκού έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου (24/02, 11:00) και στη συνέχεια ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

Η ομάδα Νέων του ΟΦΗ (Κ-19) πρόκειται να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του του Παναιγιάλειου, στις 13:00 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News