Επιδικάστηκαν 46 χιλιάδες ευρώ στον Ράντι

Αθλητισμός
Επιδικάστηκαν 46 χιλιάδες ευρώ στον Ράντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του Ιμπάν Ράντι για να "κλείσει" το θέμα της οφειλής προς το πρόσωπο του

Μια από τις προσφυγές που απασχολούν την ΠΑΕ ΟΦΗ είναι αυτή του Ιμπάν Ράντι, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να επιδικάζει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 46 χιλιάδων ευρώ.

Στην ομάδα του Ηρακλείου είχαν ενημερωθεί για την απόφαση, πριν ανακοινωθεί επίσημα, ενώ είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για να υπάρξει συμφωνία και ενδεχομένως κάποιος διακανονισμός.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν προχώρησε κάποιο αίτημα απαγόρευσης μεταγραφών και απορρίφθηκε το σχετικό σκέλος της προσφυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ράντι υπήρξε στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα με την Σπάρτη, στο ρόστερ της οποίας ανήκει φέτος ο έμπειρος παίκτης.

Επιπλέον, φαίνεται η υπόθεση αυτή να συγκαταλέγεται στο 5% των περιπτώσεων που απομένουν για την αδειοδότηση, όπως δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Αλετράς.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση, αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Ίμπαν Ιγιάνκγα Τραβιέσο κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και την έφεση της ΠΑΕ: Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 474/2017 απόφαση της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. Κρατεί την υπόθεση και δικάζει επί της προσφυγής. Θεωρεί την προσφυγή ως μηδέποτε ασκηθείσα, κατά το αίτημά της περί επιβολής στην καθ ής απαγόρευσης μετεγγραφών ποδοσφαιριστών για δύο μετεγγραφικές περιόδους. Δέχεται, κατά τα λοιπά, την προσφυγή. Αναγνωρίζει ότι η από 25.8.2016 σύμβαση μεταξύ των διαδίκων λύθηκε, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ' ής, στις 6.7.2017. Υποχρεώνει την καθ' ής να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 46.291.99 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας μέχρις εξοφλήσεως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News