Την ευκαιρία την αρπάζεις από τα μαλλιά…

Απόψεις
Την ευκαιρία την αρπάζεις από τα μαλλιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο… ανέβασε τον ΟΦΗ και το 1975!

Λένε πως η κρίση γεννά ευκαιρίες και είναι αλήθεια. Το έχει πιστοποιήσει η ίδια η ζωή. Το συναντάμε τώρα τρανταχτά και με αυτά τα παιδιά του ΟΦΗ που η ανάγκη τους έβγαλε πρώτους στη σκηνή, αλλά και την περίοδο που η προηγούμενη ΠΑΕ, έφτασε στο σκάσιμο. Ο ΟΦΗ μέχρι το Μάιο, καλείται να αξιοποιεί διαρκώς το προσφερόμενο, για να αλλάξει όροφο.

Την ευκαιρία (αν την δεις) είτε την αρπάζεις από τα μαλλιά, είτε την κλωτσάς και παραπατάς… Από τους παίκτες το βιώνουμε τόσο θετικά, από αγώνα σε αγώνα, μένει να δούμε την κατάληξη των μετοχικών και διοικητικών ζυμώσεων, που θα κρίνουν κατά πολύ την ισχύ και την αντοχή του εγχειρήματος.

Η ομάδα αυτή που ρίχνει «τριάρες» χρειάζεται ουσιαστική οικονομική στήριξη, γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα (άλλο τόσο). Όλοι στο ύψος των περιστάσεων: Ομάδα, μέτοχοι, παράγοντες και κόσμος… Το Ηράκλειο ολόκληρο!

Αύρα ΟΦΗ!

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ως κι ο Θεός το θέλει, να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Τόσα σημάδια… Πάνε στο Αίγιο χωρίς να ξέρουν τι ξημερώνει στην ομάδα και να το διπλό! Μένει η ομάδα χωρίς βασικούς παίκτες, να οι απανωτές νίκες!

Γεννάει η γυναίκα του Νάστου, παίζει ο Μαχαίρας σκοράρει το καλύτερο γκολ στην Σπάρτη! Φεύγει ο Ορτέγκα που είχε μεγάλη ποδοσφαιρική εκτίμηση, να ένας Κουτσιανικούλης να τον πιεις στο ποτήρι. Πόσο καιρό είχαμε να δούμε τόσο καθαρή αύρα στην ομάδα; 

Το Ηράκλειο το έχει ξανακάνει!

Το Ηράκλειο μπορεί να στηρίξει τον ΟΦΗ στον πολύ δύσκολο δρόμο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Όταν το 1975 ο ΟΦΗ πήρε την κατηγορία, τότε οι σύμβουλοι του για να τον στηρίξουν, υπέγραψαν γραμμάτια της εποχής.

Επί προεδρίας Μύρωνα Μαθιουδάκη, με παράγοντες με γνήσια «ομιλίτικη» φλέβα, όπως ο Δρετάκης, ο Καζανάκης, ο Πατεράκης… Τότε με προπονητή τον Ζαφειρόπουλο. Κινητοποιήθηκε όλη η πόλη, η αύρα της ομάδας έρρεε στους δρόμους και στα μαγαζιά. Η λέξη «Όμιλος» ήταν κυρίαρχη. Λοιπόν τώρα τι άλλο μπορεί να γίνει; Το ίδιο!

-Τελικά πόσο δίκιο έχει η Διοικούσα της ΠΑΕ ΟΦΗ… Παιδιά ξεσηκωθείτε, να μην πέφτει ούτε καρφίτσα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News